De necrezut! Câți bani îi trimite Antonia, în Italia, fiicei sale Maya ca pensie alimentară. Fetița are doar 10 ani

27 oct. 2021
De necrezut! Câți bani îi trimite Antonia, în Italia, fiicei sale Maya ca pensie alimentară. Fetița are doar 10 ani
Antonia, Alex Velea, Maya și cei doi fii ai cuplului

Antonia are o relație cu Alex Velea de mai bine de opt ani, din care au rezultat doi fii superbi. Însă artista a plâns de multe ori din cauza fetiței sale din prima căsătorie, cu Vicenzo Castellano. Maya are acum 10 ani și după ce părinții ei s-au duelat ani de zile prin procese, au îngropat în sfârșit securea războiului.

Antonia este oficial o femeie liberă, astfel că Alex Velea a putut să o ceară în căsătorie. Din cauza pandemiei nu au stabilit și o dată a nunții, dar în mod cert vor să organizeze o petrecere foarte mare pentru a-și sărbători iubirea ce îi leagă de atâția ani.

Antonia a povestit de multe ori că îi este foarte dor de fiica ei, Maya, care locuiește în Italia alături de tatăl și bunicii ei. Până recent, fetița nu putea veni în România să-și vadă mama, dar după marea împăcare este posibil. Cele două au vorbit mereu foarte mult în mediul online.

La început a fost foarte greu pentru că Maya era foarte mică și nu știa să folosească atât de bine dispozitivele electronice, dar acum vorbește zilnic cu Antonia și cu cei doi frați ai ei. Pentru că în sfârșit s-a pronunțat divorțul, s-a stabilit și o pensie alimentară pe care artista trebuie să o plătească pentru creșterea fiicei sale.

Câți bani îi trimite Antonia fiicei sale în fiecare lună

Deși familia Castellano este extrem de bogată, consideră că și iubita lui Alex Velea trebuie să se implice financiar în tot ceea ce înseamnă educația copilei. Astfel că aceasta trimite în fiecare lună câte 600 de euro în Italia.

„Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, spunea Antonia despre fiica ei, pentru Revista Viva, unde s-a aflat pe copertă alături de micuță, fiind primul pictorial împreună.