De necrezut! Ce făcea Ruby pentru bani, înainte să devină celebră? INNA se jenează acum, pentru că a fost și ea implicată

06 ian. 2022
De necrezut! Ce făcea Ruby pentru bani, înainte să devină celebră? INNA se jenează acum, pentru că a fost și ea implicată

Este foarte greu de crezut, dar informațiile culese de la mai multe surse credibile arată că este adevărat. Ruby, pe numele ei real, Ana Claudia Grigore este astăzi o vedetă consacrată în showbiz. La 32 de ani, poate spune că a atins gloria la visa încă de când era mică.

Ruby a urmat cursurile liceului de muzică Dinu Lipatti și cu toate că își dorea foarte mult să cânte și să ajungă celebră, nu așa a început cariera ei. Ea a lucrat mai întâi ca jurnalistă la o revista pentru adolescenți și era iubita șeful ei din redacție, Oxi Cristi, fostul solist al trupei Zero, cu care artista spunea în 2013 că este logodită.

Acesta a ajutat-o mult în carieră. Astfel că Ruby a ajuns să semneze un contract foarte avantajos cu postul Kanal D, unde îmbrăca vedete și domnișoare necunoscute la o emisiune de  fashion.

INNA, clienta lui Ruby

Astfel că artista și-a creat o nouă profesie, cea de stilist și astfel a intrat în contact cu multe vedete. Le-a devenit chiar și prietenă și era tot mai prezentă la evenimentele mondene. Neylni, interpreta hit-ului „Muelina” i-a devenit prietenă și clientă totodată. Cele două tinere mergeau mereu împreună la cumpărături pentru a-și alege ținutele.

În mod cert, Ruby nu este astăzi nici pe departe un fashion icon, așa că vedetele care au colaborat cu ea în trecut pe această zona nu prea mai recunosc. Printre ele și celebra INNA, însă aceasta evită să abordeze subiectul.

„Multe soliste cunoscute la vremea aceea au colaborat cu ea, însă între timp au intrat în anonimat. Una dintre cele pe care le-a ajutat cu sfaturi a fost și INNA, cu care s-a împrietenit și multă vreme cele două au ieșit împreună în oraș. INNA nu era cunoscută pe atunci, dar avea potențial. Era la început și, la scurt timp după ce a început să lucreze cu Ruby, a dat lovitură”, spune o sursă anonimă în trecut pentru publicația Click.