De necrezut! Ce relație a existat între Andra Măruță și Costi Ioniță, înainte ca artistă să devină iubita lui Cătălin Măruță. Detalii neștiute ies la iveală

13 nov. 2021
De necrezut! Ce relație a existat între Andra Măruță și Costi Ioniță, înainte ca artistă să devină iubita lui Cătălin Măruță. Detalii neștiute ies la iveală

Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Melodiile sale captează întreg publicul atunci când sunt lansate, însă puțini știu câte ceva despre debutul carierei acesteia. Înainte de a ajunge să fie celebră, Andra a avut o relație specială cu nimeni altul decât Costi Ioniță.

Costi Ioniță a fost cel care a lansat-o în muzică pe Andra Măruță. A crezut în talentul ei încă de la început și iată că nu s-a înșelat deloc. Ba mai mult de atât, artista mărturisește că prima oară când s-a întâlnit cu compozitorul s-a simțit intimidată, în condițiile în care era vorba despre un adult de mare succes din România.

Andra a ales însă să fie încrezătoare în talentul propriu, așa că nu s-a lăsat descurajată. Artista nu vorbea prea mult cu el, însă când era vorba de cântat, nu se mai oprea deloc.

”Eram intimidată de un adult care avea succes, era un compozitor și un producător foarte căutat pentru multe genuri muzicale. Dar totodată eram și încrezătoare, mereu am crezut în talentul meu și nu mă lăsam descurajată ușor. Poate nu voiam să vorbesc mult cu el, dar dacă începeam să cânt, nu mă mai opream! Așa știam eu să arăt cine sunt.”, a mărturisit Andra, pentru viva.ro.

Ce relație are Costi Ioniță cu Andra

Deși el a fost cel care a dat startul carierei artistei, cei doi nu s-au mai văzut de multă vreme. Andra povestește că îl respectă în continuare pe Costi Ioniță pentru colaborarea pe care au avut-o, dar și pentru sccesul său, ba chiar adaugă că relația dintre ei a rămas una de prietenie și nimic mai mult.

Pe de altă parte, cei doi nu s-au mai văzut recent, iar vedeta și-ar dori să aibă o conversație cu el în care să depăneze amintiri.

”Îl respect pentru colaborarea pe care am avut-o și pentru că reușește și acum să cucerească topurile, am rămas prieteni, dar nu ne-am mai văzut recent. M-aș bucura însă oricând să îl revăd, să depănăm amintiri.”, a mai povestit Andra, referitor la relația cu Costi Ioniță.