De necrezut! Ce salariu primește, de fapt Gina Pistol de la Antena 1 pentru Chefi la Cuțite? Cât primea și Irina Fodor (SURSE)

19 nov. 2022
De necrezut! Ce salariu primește, de fapt Gina Pistol de la Antena 1 pentru Chefi la Cuțite? Cât primea și Irina Fodor (SURSE)

Gina Pistol este o prezență nelipsită de la Antena 1, acolo unde prezintă emisiunea „Chefi la cuțite”. Iubita lui Smiley a fost înlocuită în sezonul 9 deoarece a născut primul ei copil. Locul blondinei a fost luat de Irina Fodor.

Gina Pistol a prezentat mereu emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru fiecare sezon, iubita lui Smiley primea în jur de 15.000 de euro, spun surse IMPACT. Blondina a fost nevoită să ia o pauză în sezonul 9 al cunoscutei emisiuni de la Antena 1 și asta din cauză că a fost în concediu de maternitate.

În locul ei a venit nimeni alta decât Irina Fodor, partenera de viață a lui Răzvan Fodor. Noua prezentatoare nu a fost mereu pe placul fanilor acestei emisiuni, însă producătorii emisiunii nu s-au arătat deloc deranjați de înlocuitoarea celebrei Gina Pistol, așa că au continuat proiectul cu Irina Fodor.

La vremea când a fost anunțată această rocadă, nu se știau prea multe detalii cu privire la banii pe care Irina Fodor urma să-i primească.

Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor și la Asia Express

Mai mult de atât, Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor și la Asia Express. Blondina încasa și de aici un salariu în jur de 15.000 de euro.

La momentul respectiv, iubita lui Smiley a pus pe pauză proiectul și a rămas acasă alături de artist și de fetița lor, Josephine Ana Maria.