De necrezut! Cine este noua iubită celebră a lui Mihai Bendeac? Este cea mai mare surpriză din showbiz. Nimeni nu s-ar fi gândit

24 nov. 2022
De necrezut! Cine este noua iubită celebră a lui Mihai Bendeac? Este cea mai mare surpriză din showbiz. Nimeni nu s-ar fi gândit

Mihai Bendeac va împlini 40 de ani în februarie 2023, dar se declară un burlac convins. Actorul a renunțat de curând la contractul cu Antena 1 sau mai bine zis nu s-a mai prezentat la filmările pentru iUmor, iar acum poate fi urmărit doar pe rețelele de socializare sau în cadrul pieselor de teatru în care joacă.

Mihai Bendeac a avut de-a lungul timpului mai multe iubite celebre. Unele nume sunt de-a dreptul surprinzătoare, cum este cazul frumoasei Sore, concurentă al Te cunosc de undeva în prezent, alături de Ema de la ZU. Aceasta s-a despărțit recent de tatăl fetiței sale, așa că nu este exclusă o revenire la fosta ei iubire.

Povestea cu Mihai Bendeac a început în vara anului 2009, dar s-a terminat rapid după ce artista a aflat că actorul făcea fotografii XXX. La câțiva ani după relația cu Sore, Bendeac s-a îndrăgostit de Andreea Popescu, la momentul respectiv una dintre dansatoarele Deliei, dar nu au rezisatat prea mult timp împreună.

În anul 2013, frumoasa Celia și Mihai Bendeac au format oficial un cuplu, dar totul s-a stins din cauza lui, ca de fiecare dată de altfel.

“Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine tot timpul. Cred că ţine de destin. Mi-a lăsat libertate. Ne-am despărțit foarte frumos”, spunea Celia despre relația cu Mihai Bendeac.

Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult Mihai Bendeac

A urmat apoi Roxana Vancea, cea care i-a și pus capac. Cei doi s-au iubit intens, iar fostul jurat iUmor a declarat că este singura femeie alături de care se vede toată viața lui. Doar că ea s-a căsătorit cu un alt bărbat și are și un copil. Sursele ShowBlitz.ro spun că actorul ar fi devenit gelos când a aflat toate acestea.

S-a zvonit că Mihai Bendeac ar fi avut o idilă și cu Jo și că ar fi plăcut-o foarte mult și pe Mira. În prezent, Mihai Bendeac nu are o relație oficială, dar se pare că există nu una, ci mai multe femei în viața lui, dar el nu este mulțumit.

Cum arată iubita perfectă a dezvăluit chiar el recent într-un InstaStory.

„Eu recunosc o chestie. Pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune «să știi că pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca om». Mă enervează treaba asta, pentru că eu chiar vreau să te intereseze treaba asta, că eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul. Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om.(…)

Nu pot rezona la ideea că sunt cu o femeie pe care nu o impresionează trecutul meu și cariera mea. Poate sunt defect, nu? Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul”, a spus Mihai Bendeac pe Insta Story.