De necrezut! Cine este și cum arată fratele superb al lui Radu Vâlcan? Nimeni nu a știut că cei doi sunt de fapt rude

20 feb. 2022
De necrezut! Cine este și cum arată fratele superb al lui Radu Vâlcan? Nimeni nu a știut că cei doi sunt de fapt rude

Radu Vâlcan este extrem de cunoscut în showbiz-ul din România, însă puțini știu de faptul că acesta mai are un frate, în mare parte din cauză că acestuia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor.

Radu Vâlcan este obișnuit cu lumina reflectoarelor, el crescând în acest mediu. Încă din vremea adolescenței, acesta a apărut în diverse videoclipuri și era interesat de modeling, însă fratele său nu, motiv pentru care acesta nu apare prea des în lumina reflectoarelor.

Fratele lui Radu Vâlcan este cu aproape 10 ani mai mic decât prezentatorul de la emisiunea „Insula iubirii”, în timp ce cariera lui este total diferită de cea a soțului Adelei Popescu.

Cristian Vâlcan este editor de imagine la o cunoscută casă de producție, însă își organizează timpul în așa fel încât să aibă timp și pentru alte lucruri.

Cu ce se mai ocupă fratele lui Radu Vâlcan

Pe lângă munca de zi cu zi, fratele lui Radu Vâlcan este pasionat și de sport, după cum se poate vedea extrem de ușor pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au putut vedea că acesta mai are încă un job – el este antrenor de fitness și se ocupă de cei care vor să ajungă la un anumit număr de kilograme, scrie substantial.ro.

În ceea ce privește relațiile de familie, Cristian Vâlcan se înțelege foarte bine cu fratele lui mai mare, însă și cu cumnata sa. El i-a însoțit de mai multe ori pe cei doi în vacanțe, un semn că totul este perfect între ei.

Fiind o fire extrem de secretoasă, fratele prezentatorului emisiunii „Insula iubirii” apare în mediul online în mai multe imagini în compania diferitelor domnișoare, însă niciuna nu este, momentan, aleasa.