De necrezut! Cu ce a ajuns să se ocupe Dorin Topală, fostul coleg al lui Mihai Trăistariu și Costi Ioniță de la trupa Valahia? Nu are nicio legătură cu muzica

13 feb. 2022
De necrezut! Cu ce a ajuns să se ocupe Dorin Topală, fostul coleg al lui Mihai Trăistariu și Costi Ioniță de la trupa Valahia? Nu are nicio legătură cu muzica

În urmă cu mulți ani, trupa Valahia făcea senzația pe scenele muzicale din România. Odată cu trecerea timpului, cei trei membri s-au despărțit și fiecare a luat-o pe drumul său.

În timp ce Mihai Trăistariu și Costi Ioniță și-au continuat cariera muzicală, Dorin Topală a ales să lucreze într-un domeniu complet diferit, scrie a1.ro.

În cadrul unui interviu oferit în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, Dorin Topală declara că este căpitan în marina comercială.

„Noi ne-am despărțit în 2003 și la scurt timp după am luat hotărârea să plec pe mare (…). Acum sunt căpitan în marina comercială”, spunea acesta în 2018.

Fostul membru al formației Valahia este complet schimbat azi și cu greu îl poți recunoaște.

Fostul membru al formației Valahia a urmat cursuri la Academia Navală din Constanța

Potrivit spuselor sale, în perioada 1996-2001 el a urmat cursurile Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Printre cele mai de succes melodii ale trupei sunt „Banana”, „La mare”, „Banii și fetele”, „Why”, „Mama” și „Scufița roșie”, Valahia fiind una dintre cele mai îndrăgite trupe de la finalul anilor 90.

Trupa a luat naștere în anul 1998, fiind formată în primă fază din Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura Mihăilă. Ulterior, Laur Mihăilă a ales să plece din trupă și în locul lui a venit Mihai Trăistariu, câștigător al Festivalului de la Mamaia. Un an mai târziu, în 1999.

Costi Ioniță a ales să plece și el din trupă pentru a urma o carieră solo, lăsându-i pe Mihai Trăistariu și Dorin Topală singuri.