De necrezut! Cu ce se ocupă fiul lui Cove la doar 13 ani? Adolescentul își construiește deja o carieră solidă

05 apr. 2022
De necrezut! Cu ce se ocupă fiul lui Cove la doar 13 ani? Adolescentul își construiește deja o carieră solidă

Cove a trecut prin schimbări majore pe plan profesional în ultimele luni. A renunțat la colaborarea cu PRO TV și a semnat cu Prima Tv, unde prezintă emisiunea de prime-time „Falsh Monden”, alături de Diana Bart.

Cove, pe numele său real Gabriel Coveșanu are și doi băieți, unul de 7 și unul de 13 ani, de care este destul de mândru și alături de care încearcă să petreacă atât timp cât poate.

Totuși, pe lângă cariera pe care o are în televiziune, Cove petrece ceva timp și la spectacole. Este directorul Teatrului ”Ion Creangă”, drept urmare, se ocupă și de acest domeniu.

Puțini știu însă că și cei doi băieți ai lui Cove sunt pasionați de actorie, drept urmare, amândoi mai participă din când în când la unele spectacole. Cel mare, care are deja 13 ani este cel mai pasionat, după cum povestește chiar vedeta Prima Tv.

Bogdan nu se mai simte copil, ci adolescent, ba chiar și-ar dori să devină actor, însă nu în România, ci peste hotare, însă până atunci, participă la spectacolele de aici.

Cu ce se ocupă fiul lui Cove la doar 13 ani

”Băiatul cel mare, Bogdan, tocmai ce a împlinit 13 ani. Și cumva el a ieșit din sfera asta a teatrului pentru copii, nu se mai consideră neapărat copil, suntem așa în zona preadolescentină. Dar mai nou mi-a mărturisit că își dorește să devină actor de talie internațională. Nu vrea totuși un actor aici, în România, el vrea undeva în lumea largă”, a mărturisit Cove pentru playtech.ro.

Oricum ar fi, vedeta își va susține copilul indiferent de decizia luată, iar dacă visul său va fi în continuare să devină actor, atunci va urma acest drum. Despre fiul său cel mic însă nu poate să spună același lucruri. El este mult mai agitat și nu preferă grupurile organizate.

”Eu îl voi susține în tot ce va dori el să facă. Deocamdată, e un copil și își poate permite să viseze cât mai mult și e bine să viseze cât mai mult. Cel mic, în schimb, face tot felul de măscări, dar nu vrea să le facă într-un grup organizat”, a mai povestit Gabriel Coveșeanu.