De necrezut! Mihai Bobonete l-a amenințat cu bătaia pe chef Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite! Ce s-a întâmplat între cei doi și cine are dreptate

27 nov. 2022
De necrezut! Mihai Bobonete l-a amenințat cu bătaia pe chef Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite! Ce s-a întâmplat între cei doi și cine are dreptate

Mihai Bobonete l-a avut drept invitat, la un moment dat, în podcastul său pe chef Sorin Bontea. În cadrul acestui podcast, cunoscutul actor din serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV i-a pus o întrebare la care nu mulți se așteptau.

Mihai Bobonete l-a întrebat în glumă pe chef Sorin Bontea dacă el, împreună cu alți doi bărbați, ar putea să-i bată pe cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” de pe Antena 1.

Tot în spirit de glumă, Mihai Bobonete a spus că chef Florin Dumitrescu nu va putea scăpa din luptă deoarece îl va apuca „de ciuf”.

„Mă gândeam acum, eu, cu Mihai și Costi, fără Văncică, dacă ar fi la bătaie, vă batem pe tine, pe Dumitrescu și pe Scărlătescu? Bătaie, bătaie, adică parte în parte, doar în chiloți, fără instrumente. Și eu zic că vă batem. Să fim într-o cușcă.(…) Îl iau de ciuful ăla pe Dumitrescu. Dacă îi prind părul în alea de la cușcă”, spunea celebrul actor.

Mihai Bobonete a primit un răspuns la care nu se aștepta

Chef Sorin Bontea a fost surprins de întrebarea pusă de Mihai Bobonete, așa că nu a fost atât de sigur cu privire la ce răspuns să îi ofere.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a spus că este posibil ca cei trei actori să îi poată să-i bată pe el și pe colegii lui, însă a precizat că nu este sigur.

Mai mult, chef Sorin Bontea a spus despre chef Florin Dumitrescu că se mișcă repede

„Cred că da, nu știu. E posibil. Nu bag mâna în foc, vedem care fuge mai repede, depinde. Vezi că se mișcă repede piticul”, a mai spus chef Sorin Bontea.