De necrezut! Motivul real pentru care Lucian Viziru se mută înapoi în România, după 7 ani de Germania

06 nov. 2021
De necrezut! Motivul real pentru care Lucian Viziru se mută înapoi în România, după 7 ani de Germania
Sursa foto: Instagram

Retras de mulți ani din prim planul monden din România, Lucian Viziru, locuiește de peste șapte ani în Germania alături de soția sa și fiul său. El și-a schimbat foarte mult stilul de viață de la plecarea din țară, dar acum se gândește la o posibilă revenire.

Deși multă vreme nici nu s-a pus în discuție o revenire în România, în ultima vreme, acesta mărturisește că, după ce a petrecut mai mult timp acasă i s-a făcut dor de țară. Pe de altă parte, el dorește o educație cât mai bună pentru fiul său, care a început în acest an școala în regim online în plină pandemie.

„Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mult pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească”, a spus Lucian Viziru.

Vrea să revină în România

Lucian Viziru a plecat în Germania din dorința de a-și continua cariera însă lucrurile se pare că nu a mers așa cum plănuise. Ideea de revenire în țară este întărită și de declarațiile fratelui său mai mic, Augustin Viziru, care susține că acesta va reveni în România, după ce soția lui Lucian a venit deja aici de trei luni de zile.

În acest context, fostul cântăreț vrea are un motiv în plus de a se muta în România, având în vedere că îi este probabil greu să aibă o relație la distanță cu soția sa. Lucian și Ema au fost colegi de liceu și s-au căsătorit cu 11 ani în urmă, iar împreună cei doi au un băiat.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul … nici nu sunt o mare voce”, a spus Viziru la Kanal D.