De neimaginat! Câte kilograme a ajuns să cântărească Andreea Bălan? Fanii au fost oripilați. Reacția vedetei

02 mart. 2022
De neimaginat! Câte kilograme a ajuns să cântărească Andreea Bălan? Fanii au fost oripilați. Reacția vedetei

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Cu toate acestea, ea a fost aspru criticată din cauza aspectului ei fizic, iar artista a ales să rezolve această problemă.

Pe lângă carieră și cele două fiice ale sale, Andreea Bălan acordă o atenție sporită alimentației sale și face și foarte multă mișcare. Fiind mereu în contact cu fanii, ea le-a precizat recent câte kilograme are, însă fanii nu au fost deloc fericiți cu ce au auzit.

Andreea Bălan le-a spus că de șapte ani reușește să se mențină la 49 de kilograme, spunându-le doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc că ar trebui să fie cumpătate atunci când vine vorba de mâncare.

Cu toate acestea, au existat persoane care îi urmăresc activitatea în mediul online și care i-au lăsat mai multe mesaje cu privire la acest subiect, spunându-i că ar trebui să mai pună câteva kilograme în plus, scrie substanțial.ro.

Acest lucru se poate vedea din ultima postare a Andreei Bălan, acolo unde aceasta apare îmbrăcată într-o rochie portocalie, mulată. Lângă imagine, artista a scris „Tot mi-ați scris să mă mai îngraș.. iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”.

Andreea Bănică a sărit imediat în apărarea Andreei Bălan

Colega sa de breaslă, Andreea Bănică, i-a sărit imediat în apărare și a spus că fanii ar trebui să o placă așa cum este, subliniind că ea face eforturi foarte mari pentru a rămâne la silueta la care este acum.

„Doamne, cum așa ceva? Asta este grija lor? Stai chill femeie! A nu avea grija slăbitului este ideal!!! Eu fac eforturi ce mănânc, când sport, pe când tu nu ai și grija asta pe cap. Să fii așa cum te-a lasat D-zeu nu cum vor oamenii. Ei să te iubească așa cum ești! Rămâi, slabă, suplă, să te încapă orice haină”, a fost comentariul Andreei Bănică.