Decizie finală! Cu ce televiziune va semna prezentatorul Daniel Pavel, după ce se va termina Survivor România de la Kanal D

25 mai 2021
Decizie finală! Cu ce televiziune va semna prezentatorul Daniel Pavel, după ce se va termina Survivor România de la Kanal D
Daniel Pavel la Survivor România

Daniel Pavel a fost marea supriză a Kanal D. Acesta a fost ales să prezinte cea de-a doua ediție a Survivor România, după ce Dan Cruceru, care moderase prima ediție a refuzat. Nu au fost mulți cei care au avut încredere în el, însă prezentatorul s-a dovedit a fi extrem de mult, cu mult peste predecesorul său.

Daniel Pavel era redactor șef la Radio Penny, care-și are sediul în Viena și de cinci ani locuia în Austria. Propunerea Kanal D a venit ca o provocare pentru el, dar și o adevărată rampă de lansare în televiziune. El a devenit foarte popular într-un timp record, iar acum se gândește să revină defintiv în țară.

Daniel Pavel vrea să revină în România

„Eu nu am părăsit niciodată țara, îl am pe tata, fratele meu, sora, adică o bucată importantă din familia mea, mama e în pământul țării”, asta e, a dezvăluit Daniel Pavel într-un interviu pentru TV Mania, legat de revenirea lui în țară.

Daniel Pavel

El a spus și ce are de gând după finalizarea show-ului Survivor România, care a intrat pe ultima sută de metri. Vrea să continue tot cu Kanal D și să se implice și în alte proiecte. De altfel și Cosmin Cernat, prezentatorul primelor trei ediții Exatlon a rămas în trust, el fiind acum gazdă la Radio Impuls.

Cu ce televiziune vrea să semneze Daniel Pavel

„Ăsta ar fi planul. Cu Survivor România și alte proiete legate de suita Kanal D. Eu sunt un om loial și dacă am ajuns aici, simt că ăsta e locul meu.”, a fost răspunsul lui Daniel Pavel la întrebarea vrei să rămâi în televiziune.

În trecut, Daniel Pavel, care are studii în domeniul marinei militare, a mai colaborat cu Antena 3 pentru o emisiune, dar nu s-a bucurat de prea mare succes. Acum, însă a dat cu adevărat lovitura și probabil va deveni una dintre vedetele de bază ale Kanal D.