Decizie finală legată de divorț! Anamaria Prodan a recunoscut în sfârșit public ce a stabilit cu Laurențiu Reghecamf

08 oct. 2021
Decizie finală legată de divorț! Anamaria Prodan a recunoscut în sfârșit public ce a stabilit cu Laurențiu Reghecamf

Sunt deja luni bune de când se vorbește despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf. Cei doi sunt separați, dar împreună. El este antrenor la CSU Craiova și își dedică tot timpul carierei sale, iar ea face drumuri între Dubai și România.

Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că cei doi soți au decis să nu mai divorțeze, cel puțin pentru moment, cu condiție ca Reghe să fie complet liber. De altfel, au apărut multe informații conform cărora acesta și-ar fi făcut de cap cu mai multe femeie, de-a lungul timpului. Anamaria Prodan a negat mereu totul.

Însă și despre ea s-a spus că ar fi avut mai mulți amanți, cel mai celebru fiind Dan Alexa, căruia i-a dat și un pumn în față. Filmulețul a devenit viral.

Anamaria Prodan a fost prezentă la o gală zilele acestea și a fost însoțită de fiul ei cel mic. Cu această ocazie a dat noi declarații legate de divorț. Ea a insistat pe ideea că nu există niciun act oficial de seprare între ea și Reghe, însă amândoi au vieți complexe pentru că trebuie să se împartă între copii și carieră.

Divorțează sau nu divorțează?

„Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisi să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice”, a mai spus Anamaria Prodan.

Întrebată dacă au afectat-o atâtea articole despre divorțul ei, aceasta a replicat că nu, însă nu i-a picat bine că întreaga ei familie să fie implicată în acest scandal.

„Nu m-a afectat! Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!”, a conchis Anamaria Prodan.