Delia, lovitură puternică de la Smiley! Artista nu se aștepta la o asemenea umilință din partea lui. Ce reacție a avut Gina Pistol

07 nov. 2021
Delia, lovitură puternică de la Smiley! Artista nu se aștepta la o asemenea umilință din partea lui. Ce reacție a avut Gina Pistol
Delia și Smiley

Smiley și Delia au bifat în urmă cu mai bine de un an o super colaborare. Cei doi au scos o piesă superbă, cu care sperau să ajungă pe locul 1 în trending Youtube. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, dar melodia s-a numărat printre cele mai apreciate la acel moment. Cei doi artiști au contracte cu posturi rivale de televiziune, PRO TV și Antena 1.

În duelul audiențelor, Smiley s-a impus detașat. Acesta este jurat în show-ul muzical, SuperStar România, alături de Raluka, Marius Moga și Carla s Dreams. Simultan cu aceste producții, Antena 1 difuzează X-Factor vineri și iUmor sâmbătă, unde Delia este jurată.

Însă emisiunile în care aceasta apare sunt surclasate de cele care îl au în prim plan pe Smiley. Pe sectorul comercial, adică cel cu banii, PRO TV se impune detașat.

De exemplu, vineri, tinerii au ales să se uite la SuperStar cu Smiley. Au fost 230.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe PRO TV, faţă de 160.000 la Kanal D, care difuza serialul turcesc, Doctorul minune şi 140.000 la X-Factor, unde Delia este jurată alături de Florin Ristei, Ștefan Bănică și Loredana.

Ce reacție a avut Gina Pistol

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență și sâmbătă. Show-ul a înregistrat 6.2 puncte de rating și 18.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.2 puncte de rating și 15.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:00, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.2 puncte de audiență și 18.2% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 4.4 puncte de audiență și 15.3 share.

Gina Pistol se bucură pentru reușitele iubitului său, care este foarte mândru că a ajuns vedetă etalon a postului PRO TV, însă aceasta nu se poate abține să nu promoveze intens Antena 1. Ea a revenit la filmări și va prezenta Chefi la Cuțite. Nu se știe dacă este vorba doar despre o ediție specială sau dacă show-ul culinar va avea mai multe episoade.

Momentan au apărut multe fotografii în spațiul public cu concurenții de la Asia Expres, care au gătit în cadrul emisiunii prezentate de Irina Pistol, care în sfârșit a reușit să-i ia fața Irinei Fodor.