SHOW

Delia nu se mai ascunde! Când va deveni mamă: a spus în sfârșit adevărul

Delia are 39 de ani și chiar dacă pandemia i-a dat peste cap programul, artista a ales să călătorească mai mult ca oricând. Nu au lipsit nici întrebările eterne legate de când va face aceasta un copil, dar vedeta a decis să le ignore și să-și vadă în continuare de viață.

Delia nu s-a numărat printre artiștii care au rămas fără proiectele de televiziune în care erau implicați. Ea a continuat proiectele de la Antena 1, unde are rolul de jurată atât la X-Factor, cât și la IUmor. Ambele emisiuni au fost difuzate deja și chiar au făcut cifre mari de audiență. Totuși anularea concertelor i-a lăsat mult timp liber, pe care l-a umplut călătorind.

De ce nu vrea Delia să aibă un copil acum

Mulți s-au așteptat ca Delia să facă un copil în toată această perioadă. Deși s-a zvonit că aceasta nu poate rămâne însărcinată, se pare că lucrurile nu ar sta chiar așa. Invitată la podcast-ul La Măruță, prezentat de Andra de data aceasta, artista a răspuns și la întrebarea legată de copil, pe care o evită în general.

Ea a spus că motivul pentru care nu dorește să rămână însărcinată acum este lumea rea în care trăim. Îi este teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla după ce ar aduce pe lume un suflet pur lăsat într-o realitate deloc pe placul ei.

Delia la podcastul Andrei

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a declarat Delia în podcast-ul Andrei.

Când va face Delia un copil

Vedeta a spus și că este convinsă că ar fi o mamă bună. Își dorește un copil, dar nu acum. Consideră că încă mai are timp la dispoziție, iar momentan aducerea pe lumea a unui nou membru în familie nu este o prioritate. Sora ei, Oana are deja doi copii, iar Delia îi răsfață din plin. Consideră că este suficient momentan.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus jurata de la Antena 1.

Bianca Olaru

Bianca Olaru

Bianca Olaru are doar 23 de ani și este absolventă de Jurnalism. Ea lucrează deja în mass media de mai bine de trei ani, bifând stagii de practică la Adevărul și Pro Tv. Ea este redactor, care urmărește cele mai importante știri ale zilei.

Articole similare