Delia pleacă de la Antena 1 și iUmor? Artista și-a ieșit din minți. Ce i-au făcut producătorii este greu de acceptat

17 mai 2022
Delia pleacă de la Antena 1 și iUmor? Artista și-a ieșit din minți. Ce i-au făcut producătorii este greu de acceptat

Delia este jurată la iUmor încă de la debutul show-ului. Deși în majoritatea timpului este amuzată de glumele de pe scenă, iată că ultimul incident a cam pus-o pe gânduri pe artistă.

Un concurent a făcut mai multe glume pe care Delia le-a încadrat în categoria ”de prost gust”, ba chiar le-a considerat misogine. Deși pe micile ecrane totul arată bine, artista dezvăluie că sunt anumite reacții care nu ajung să fie difuzate pe post pentru că nu ar fi timp, chiar dacă erau lucruri importante.

Mai mult de atât, Delia povestește că a ajuns în momentul în care și-a pierdut toleranța și cu greu se mai abține când vine vorba de atitudinea anumitor concurenți, lucru care poate fi interpretat. S-a săturat Delia de iUmor?

Renunță la colaborarea cu Antena1? Nu știm, cert este că ultimele întâmplări din emisiune au cam marcat-o pe vedetă.

”Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. Uneori, simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri. Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva, pentru că mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară.

Renunță Delia la colaborarea cu Antena 1?

Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă. Trebuie să tragem un semnal de alarmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul ăsta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”, a mărturisit Delia.

Și să nu uităm că nu este prima oară când artistei nu îi convine ceva. Și anul trecut Delia a criticat glumele unui concurent de la iUmor referitoare la femei, care pentru ea au fost pur și simplu prea mult.

”Pe vremuri nu se punea așa de mult accent pe corectitudinea politică, adică pe lucruri care ar trebui să fie o normalitate și care sunt foarte prezente azi. Așa că nu m-ar fi luat nimeni în seamă dacă spuneam: „dar nu e ok să vorbești așa despre femei sau să facem glume rasiste. Cred că dacă am pățit o chestie nasoală și am puterea, și decid că vreau, să râd despre asta, râd. Dar să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok”, dezvăluia Delia, la momentul respectiv.