Delia șochează în direct: „Sunt însărcinată. Am un bebe”

26 sept. 2021
Delia șochează în direct:

Delia a ajuns la 39 de ani și mulți s-au întrebat de ce nu are copii până acum. Astfel că discuțiile pe acest subiect au devenit interminabile și deranjante pentru artistă, care a spus în multe interviuri că nu mai suportă să dea explicații despre asta.

Conform surselor ShowBlitz.ro, Delia și-a dorit să rămână însărcinată, însă din păcate nu a reușit nici măcar cu tratament de specialitate. Astfel că a ales să se relaxeze și să se concentreze momentan pe alte proiecte din viața ei. În schimb, are multă grijă de nepoțeii ei, copiii Oanei, sora ei, care cântă împreună ca backing vocals pentru ea.

Deși Delia a spus că nu vrea deloc să mai vorbească despre sarcină sau bebeluși, iată că acum chiar ea a dechis subiectul în prima ediție a emisiunii IUmor, care a avut loc sâmbătă seara. Totul a fost doar o glumă, în care au intrat și colegii ei, dar fanii au rămas șocați că artista abordează atât de detașat un subiect despre care spunea că este dureros.

Delia: ”Sunt însărcinată!”,

Mihai Bendeac: ”Ești însărcinată?”.

Delia ”Am un bebe!”, a zis aceasta, moment în care și-a pus mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

Mihai Bendeac: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”,

Șerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”

De nu spune Delia că nu vrea copii

Într-un interviu recent, pe care Delia i l-a acordat Andrei și care a ajuns în top 5 trending Youtbe, aceasta a spus de ce nu are copii până în prezent. A fost mai degrabă un pretext, o scuză pentru sufletul său și o încercare de a opri presa să speculeze pe subiect.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în podcast-ul lui Cătălin Măruță, prezentat de Andra de data aceasta.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai completat ea.