Delia, umilită în public mai mult ca niciodată: ”Nu naște niciodată”. Soțul său, Răzvan Munteanu a uluit pe toată lumea

02 mart. 2022
Delia, umilită în public mai mult ca niciodată: ”Nu naște niciodată”. Soțul său, Răzvan Munteanu a uluit pe toată lumea

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt împreună de mulți ani. S-au căsătorit, călătoresc aproape lunar în super destinații, au nenumărate activități împreună, însă ceva lipsește din viața lor, iar asta o spun chiar fanii cuplului.

Din ce în ce mai des, apar fel de fel de comentarii la adresa artistei, iar cele mai multe au legătură cu un eventual copil. Nu este prima oară când despre Delia se spune că este însărcinată, însă de fiecare dată vedeta a ieșit public și a negat această informație.

Ba mai mult de atât, ea dezvăluia că își dorește puțin respect pentru modul în care alege să trăiască, însă o mare parte dn urmăritorii săi nu țin cont de aceste reguli.

Drept urmare, recent, pe pagina de Instagram a artistei, au apărut din nou comentarii referitoare la sarcină. “E însărcinată, vă spun eu”, a spus unul dintre fani. “Nu… nu e”, a răspuns Delia în secțiunea de comentarii.

Și de aici, comentariile pe această temă au început să curgă, căci fanii cunosc foarte bine situația. “Delia este unica vedetă din România de o văd ăștia însărcinată în fiecare lună, dar nu naște niciodată”, a mai spus o altă fană.

Reacție dură a Deliei Matache

Delia nu a mai dat curs comentariilor, însă cel mai probabl a fost destul de deranjată de ele. Să nu uităm că anul trecut artista dezvăluia că are dreptul să trăiască așa cum își dorește fără a da socoteală altora.

Ba mai mult de atât, ea povestea atunci că împlinirea unei persoane poate fi diferită de la un om la altul, făcând referire la un copil.

“Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”, a spus Delia.

Răzvan Munteanu în schimb nu a racționat niciodată în legătură cu acest subiect.