Denise Rifai a dat în judecată postul de televiziune care a angajat-o! Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

25 apr. 2023
Denise Rifai a dat în judecată postul de televiziune care a angajat-o! Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

Denise Rifai a lucrat mai bine de zece ani la Realitatea TV. A început ca reporter, iar prietenia intimă cu Cozmin Gușă, patronul de atunci al postului, a propulsat-o destul de rapid la postul de moderatoare în prime time. Provenind dintr-o familie foarte bogată, pentru ea banii nu au fost niciodată o problemă.

Denise Rifai este recunoscută ca fiind o fire foarte orgolioasă și ambițioasă, iar atunci când a fost nevoită să-și dea demisia de la Relitatea TV a suferit destul de mult. Se întâmpla în 2020. A stat o perioadă pe bară, iar apoi a venit oferta de la Kanal D, care a făcut-o de-a dreptul celebră.

Între timp, Denise Rifai și-a dat în judecată primul angajatori, adică Realitatea Tv, care este condusă acum de Marcel Păcuraru pentru că au păstrat pe post emisiunea ei, Legile puterii, deși formatul era inventat de ea și îl înregistrase la OSIM.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D

Instanța i-a dat câștig de cauză, dar cei de la Realitatea au făcut apel, așa că procesul încă se judecă. Din acest motiv, Denise Rifai nu vrea să comenteze deloc pe subiect și așteaptă un verdict pozitiv.

În prezent, Denise Rifai prezintă emisiunea de tip interviu, 40 de întrebări, care este un format internațional, achiziționat de cei de la Kanal D și promovat cu ajutorul vedetei pe care au ales-o să fie moderatoare. Primele ediții s-au bucurat de foarte mare succes, însă acum curiozitatea publicului a scăzut mult și pentru că nu mai sunt personaje atât de interesante care să accepte provocatorul interviu cu Denise.

Tags: