Denise Rifai, dată afară de la Kanal D? Ce se întâmplă și cu Ilinca Vandici. Schimbări majore la postul turc de televiziune

27 sept. 2022
Denise Rifai, dată afară de la Kanal D? Ce se întâmplă și cu Ilinca Vandici. Schimbări majore la postul turc de televiziune

Schimbări mari la Kanal D. Toamna a început și posturile de televiziune vizează audiențe maxime. Momentan cei de la PRO TV reușesc să se impună, însă întâmpină concurență puternică. Dacă primul episod CLANUL a fost lider absolut de audiență, cel de-al doilea a avut ceva probleme.

Mai exact PRO TV a fost la egalitate cu Kanal D pe publicul național, datorită serialului turcesc Aripi Frânte, pe comercial pe locul 1, iar la orașe pe 2, după Chefi la Cuțite de la Antena 1.

Zilele acestea, cei de la Kanal D și-au chemat vedetele la training. Ilinca Vandici a postat pe Instagram fotografii de acolo, însă s-a putut observa absența Vivianei Sposub, dar și a celebrei Denise Rifai.

Asta înseamnă că în mod cert, turcii vor continua emisiunea Bravo, ai stil!, dar probabil Tibi Clenci nu va mai fi jurat. În ceea ce o privește pe Denise Rifai, lucurile sunt bizare. Ora și ziua de difuzare a emisiunii sale se schimbă foarte des și asta pentru că i-a scăzut mult audiența. Așa că s-ar putea ca vedeta să fie scoasă în curând de pe post.

Viviana Sposub ar fi fost deja dată afară, conform mai multor surse, iar producătorii s-au supărat și pentru că George Burcea era mereu prezent în platou matinal și îi deranja pe ceilalți.

Ce schimbări au loc în programele Kanal D

Începând din această săptămână, o serie de schimbări vor avea loc în grila de programe Kanal D, fanii serialelor turcești vor avea parte de o surpriză uriașă. Serialele fenomen care au cucerit inimile românilor își vor schimba zilele de difuzare, astfel că producția “Aripi frânte” va fi difuzat 4 zile pe săptămână, de luni până joi, la ora 20:00, iar serialul “Infidelul” va putea fi urmărit 2 zile pe săptămână, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

“Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, va face deliciul serilor de duminică ale telespectatorilor. Game show-ul prezentat de Dan Negru va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Tot din această săptămână, emisiunea de interviuri revelatoare “40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată în fiecare duminică, imediat după “Tu urmezi!”. Așadar, în fiecare duminică, de la ora 22:00, Denise Rifai își așteaptă telespectatorii cu noile interviuri de colecție, cu personalități din diverse domenii de activitate, gata să se dezvăluie în fața publicului.