Denise Rifai, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? De când durează relația celor doi. Informații incendiare au ieșit la iveală

12 mai 2023
Denise Rifai, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? De când durează relația celor doi. Informații incendiare au ieșit la iveală

De când s-a despărțit de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu este cuplat de mass media cu absolut orice prezență feminină are în preajmă. După ce acesta a fost fotografit în ipostaze destul de intime cu Andreea Bălan, acum a apărut o nouă poveste cu iz sentimental. Se pare că unii jurnaliști ar fi speculat că ar forma un cuplu de Denise Rifai.

Vedeta Kanal D, în vârsta de 37 de ani, nu și-a făcut publică nicio relație până acum, dar sursele ShowBlitz.ro spun că aceasta ar fi trăit intens o idilă cu un bărbat interzis. Acum ar fi singură, dar nu a găsit pe nimeni care să se ridice la nivelul așteptărilor ei.

Cât despre relația cu Cătălin Cazacu, Denise Rifai spune că nu este nimic adevărat. Doar l-a cunoscut la un eveniment, au dansat împreună și aici s-a terminat totul. De cealaltă parte, motoclistul susține că toate aceste informații false despre el apar în presă pentru a acoperi adevărul, făcând referire probabil la fosta iubită, Ramona Olaru care l-ar tot denigra prin intermediul surselor.

Ce spune Denise Rifai despre relația cu Cătălin Cazacu

„Citesc presa aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masă noastră a stat și Cătălin Cazacu pe care l-am cunoscut acolo, el fiind invitat de prietenă mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă va asigur că în momentul în care va fi cineva în viață mea, voi comunica deschis și asumat că și până acum”, a scris Denisa Rifai, pe contul său de Instagram.

„Iar, după cum bine se știe, eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau. De aici până la faptul că orice persoană cu care stau într-un cadru public îmi este ….eu știu că trebuie să par oaia neagră ca să se ia atenția de pe adevăr. Eu trăiesc în prezent și atât”, a spus și Cătălin Cazacu.