Denise Rifai pleacă definitiv de la Kanal D? Ce job nou va avea vedeta. Dan Negru a dat-o de gol fără să vrea

09 apr. 2022
Denise Rifai pleacă definitiv de la Kanal D? Ce job nou va avea vedeta. Dan Negru a dat-o de gol fără să vrea

Denise Rifai a lucrat mai bine de zece ani la Realitatea TV, iar cel care a proomovat-o intens pentru a ajunge prezentatoare a fost Cozmin Gușă. După ce acesta a fost eliminat de la conducerea postului, nu a durat foarte mult și protejata lui și-a dat demisia acuzând faptul că nu este lăsată să spună ce gândește în emisiunile pe care le moderează.

Denise Rifai a primit o ofertă de a intra în politică, în perioada în care Alina Gorghiu era președintele PNL. Aceasta a refuzat în acel moment, dar a rămas mereu conectată la această zonă, chiar dacă acum la Kanal D, ea prezintă o emisiune… cu de toate.

Trebuie menționat că vedeta provine dintr-o familie extrem de bogată, așa că presiunea salariului nu a existat niciodată în cazul ei. Practic și-a ales jobul din plăcere, iar televiziunea a fost o mare pasiune. Dar și politica. Așa că în curând va face pasul spre unul din partidele de la vârf, posibil PNL.

Renunță Denise Rifai la Kanal D?

Nu se știe, însă când. Rareș Bogdan, fostul ei coleg de la Realitatea TV a urmat acest traseu. Acum este europarlamentar PNL și se visa președinte, însă a fost deja eliminat de la masa puterii.

Dan Negru, actual coleg cu Denise Rifai la Kanal D a dat-o de gol pe aceasta și a spus că o vede intrând în politică în curând. Cei doi au păstrat legătura după ce prezentatorul a venit în emisiunea ei 40 de întrebări de la Kanal D. Acum și el se pregătește să-și lanseze show-ul la același post, după mai bine de 20 de ani petrecuți la Antena 1.

„Am vorbit la telefon, firește. Sincer, i-am spus și ei, o văd pe Denise în politică în anii care vin. E făcută și pentru asta. Așa cum eu nu m-aș pricepe deloc. Îmi plac dârzenia ei și perseverența care cred că o vor defini în politică, dacă va vrea să se ducă în lumea aia. În anii următori, vor fi multe celebrități „de pe sticlă care vor intra în politică, așa cum au făcut-o Rareș Bogdan, Turcescu, Diaconescu. Sunt oameni cu verb, cu atitudine și, dacă scopurile le vor fi nobile, pot avea și succes”, a spus Dan Negru pentru VIVA!