Denise Rifai se căsătorește! Cine este celebrul actor căruia i-a spus DA? Mama lui nu este de acord ce relația

22 oct. 2021
Denise Rifai se căsătorește! Cine este celebrul actor căruia i-a spus DA? Mama lui nu este de acord ce relația

Denise Rifai a declarat de mai multe ori că există un bărbat special în viața sa, dar că nu dorește să-i dezvăluie identitatea pentru că vrea ca viața sa privată să rămână privată. Conform surselor ShowBlizt.ro, cei doi ar avea o relație de mult timp, dar este una interzisă, așa că cei doi preferă să-și ascundă iubirea.

La un moment dat, Denise Rifai a fost întrebată de actorul Ionuț Rusu dacă este căsătorită sau dacă are de gând să facă acest pas, iar acesteia nu i-a picat chiar bine momentul de la Teo Show. Tânărul a imitat-o de multe ori în pamfletele sale de pe Youtube.

Acum Denise Rifai este din nou pusă într-o situație cumva similară. Mihai Bendeac i-a acordat un interviu lui Cătălin Măruță în podcastul său și a spus o mulțime de lucruri trăznite. Printre acestea, că a avut de trei ori o boală cu transmitere sexuală, că nu mai folosește prezervativ de la 19 ani și că iubirea pentru el durează 24 ore.

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai

A dezvăluit, însă și că are o slăbiciune pentru Denise Rifai, pe care ar întinde-o pe orice masă. Se pare că aceasta i-a receptat mesajul și l-a căutat. Pretextul? O invitație la emisiunea ei de pe Kanal D. Doar că Mihai Bendeac a promis că nu mai acordă niciun interviu pentru urmăritorii cinci ani.

Totuși a spus că face o excepție. Dacă Denise Rifai se căsătorește cu el, vine la emisiunea ei. Vedeta i-a spus DA.

”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac, care spune despre Denise că este o femeie foarte frumoasă.

Mama lui Mihai Bendeac se opune

Mama acestuia, în schimb nu este deloc de acord și și-a sfătuit fiul să stea liniștit și să nu meargă la emisiune. Mai mult, ea preferă să rămână încă burlac decât să facă nuntă cu prezentatoarea Kanal D. Mihai Bendeac este foarte apropiat de mama lui și pune mare preț pe sfaturile venite de la ea.

”Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată.

Era vorba despre niște lucrători care lucrau la apartament și era vorba că mai bine luam o firmă ca să nu lucrăm cu nea Gică sau Dorel, iar la un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, a povestit Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță.