Denise Rifai, umilită în public de Theo Rose! Ce a dezvăluit regina Youtube-ului despre vedeta Kanal D. Toată lumea a râs cu lacrimi

06 iun. 2022
Denise Rifai, umilită în public de Theo Rose! Ce a dezvăluit regina Youtube-ului despre vedeta Kanal D. Toată lumea a râs cu lacrimi

Denise Rifai a câștigat rapid admirația publicului. Odată cu plecarea sa de la Realitatea Plus, emisiune ”40 de întrebări” de la Kanal D a ajuns una dintre preferatele telespectatorilor și nu e de mirare.

Fiecare ediție vine cu un nou invitat, noi întrebări, dar și răspunsuri neașteptate. Până acum, în platoul emisiunii au trecut oameni precum Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu, Anamaria Prodan, dar și alte nume grele din politica românească, dar și din lumea mondenă.

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva invitații știu dinainte întrebările care vor urma și dacă nu cumva sunt pregătiți să răspundă deja, însă vedeta Kanal D neagă acest aspect. Chiar ea povestește că dacă invitații ar știi ce întrebări primesc, interviul ar fi distrus cu totul.

”Nu am cum să dau întrebările, nici măcar una… Aş strica tot interviul, aş sparge emisia. Nu se poate așa ceva… Mulţi spun că întrebările sunt date invitaților înainte. Nu e adevărat”, a mărturisit recent Denise Rifai.

Theo Rose o atacă pe Denise Rifai

Una dintre vedetele care urmărește emisiunea lui Denise Rifai este chiar Theo Rose. Deși adoră subiectele și discuțiile, un singur lucru o enervează la culme pe artistă, drept urmare a decis să îl spună în fața tuturor.

Theo Rose o acuză pe Denise Rifai că nu ar aborda invitații într-un mod corect, iar acest lucru o enervază la culme. Deși vedeta Kanal D începe subiectele într-o anumită manieră, întrebarea este cu totul alta.

”Eu nu pot cu Denise Rifai, frate! Tot timpul mă bântuie o chestie! De exemplu, are invitatul în față și îi spune așa: „Aș vrea să știu dacă încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată”. Și apoi zice: „Urmează întrebarea…” Și în capul meu e: Încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată? Semnul întrebării!

Dar nu, ea întreabă altceva! „Cine v-a convins să defilați cu tancul la alegerile din 2008?” Ce?? Păi dacă aia voiai să știi, de ce nu l-ai întrebat aia? De ce n-ai zis aia cu semnul întrebării la final”, spune Theo Rose.

Chiar și-așa, artista susține că se uită în continuare la emisiune, însă nu poate trece cu vederea acest moment enervant.