Detalii incendiare despre Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023. Cine este noua lui soție și ce diferență imensă de vârstă există între cei doi

18 ian. 2023
Detalii incendiare despre Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023. Cine este noua lui soție și ce diferență imensă de vârstă există între cei doi

Ionuț Iftimoaie este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023. Pe el l-am mai putea vedea și la Ferma Vedetelor, tot de la PRO TV.

Deși în primă fază Ionuț Iftimoaie a refuzat propunere celor de la PRO TV, precizând că este mult prea în vârstă pentru Survivor România 2023, iată că ceva l-a făcut să se răzgândească.

Acesta s-a gândit la participarea lui Cătălin Zmărănescu în ediția trecută, care s-a descurcat destul de bine, așa a decis să plece în Republica Dominicană și să își încerce norocul.

”Survivor reprezintă nu doar o provocare, ci foarte multe provocări. Lucrul care contează cel mai mult a fost și cel pe care l-am învățat în timpul carierei sportive – aceea de a nu confunda viața din ring cu viața de zi cu zi.

Ei bine, în Republica Dominicană, cred că este nevoie de o combinație și pentru prima dată o să fie un cocktail între cele două stări. Sincer, sunt și eu curios să descopăr dragonul din mine, omul care o să iasă la suprafață la atâtea provocări”, povestea el.

Cine este și cu ce se ocupă Maria Iftimoaie, soția lui Ionuț Iftimoaie de la Survivor România 2023

Pe cine a lăsat acasă Ionuț Iftimoaie? Faimosul de la Survivor România are o soție superbă, alături de care are trei copii. Deși el are 45 de ani, soția sa este cu mult mai tânără.

Maria Iftimoaie are doar 31 de ani, iar diferența de vârstă de 14 ani dintre cei doi nu a fost o problemă. Cei doi s-au cunoscut înaintea unui meci important al sportivului.

A văzut-o pe Maria pentru prima oară, s-a îndrăgostit și a considerat că ea i-a purtat noroc atunci, drept urmare, la trei zile distanță de când s-au cunoscut, s-au și căsătorit.

Asta se întâmpla acum 13 ani și timpul parcă nici nu a trecut pentru cei doi, care se înțeleg în continuare de minune. Cu ce se ocupă Maria Iftimoaie?

Tânăra este pasionată de design vestimentar și are un atelier de croitorie. De cealaltă parte, Ionuț Iftimoaie s-a retras din activitate în 2016 și se ocupă de o afacere din fonduri europene, în orașul natal, Bacău, unde s-a și mutat cu familia.