Dezastru la Antena 1! Concurenții de la Asia Express care sunt obligați să plece. Șocul a fost foarte puternic pentru toată lumea

10 nov. 2021
Dezastru la Antena 1! Concurenții de la Asia Express care sunt obligați să plece. Șocul a fost foarte puternic pentru toată lumea
Mihai și Elwira Petre

Cel de-al patrulea sezon al Asia Express, prezentat de Irina Fodor continuă să bată recorduri de audiență. Marți seara, când Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat jocul de amuletă, Antena 1 a fost lider, având un avantaj consisistent în fața PRO TV. Peste 1,5 milioane de telespectatori urmăreau în minutul de aur aventurile celor cinci echipe rămase în concurs.

Producătorii Asia Express au fost nevoiți să fie mai creativi ca niciodată și asta pentru că pandemia a generat multe provocări. Concurenții au avut de înfruntat multe surprize, mai mult sau mai puțin plăcute. Dar seara de miercuri va reprezenta efectiv apogeul. Au curs lacrimi, a fost tristețe multă, dar contractul este contract

Miercuri seara, de la 20:30, pe Antena 1, regulile se schimbă la Asia Express, pe Drumul Împăraților. A patra zi a etapei, cunoscută până în acest moment drept ziua de bilanț, vine cu un adevărat șoc pentru cele cinci echipe rămase în show.

”Stăteam și ne făceam toți scenarii. Nici nu știi la ce să te aștepți, dacă e de bine sau de rău! Șocul a fost foarte puternic. Ne-am așteptat la o surpriză, dar nu la asta!”, a dezvăluit unul dintre concurenți.

Echipele se despart. Cine pleacă singur pe traseu

Așadar din această seară echipele sunt obligate să se despartă, iar vedetele vor lupta separat în cursă. Cinci concurenți vor rămâne alături de Irina Fodor pentru a duce la bun sfârșit anumite provocări, iar ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat, își vor găsi cazare, vor face singuri autostopul și misiunile.

Parcursul celor care pleacă singuri pe Drumul Împăraților va depinde de rezultatele la jocuri ale coechipierilor rămași alături de Irina Fodor. Dacă cei din urmă vor câștiga jocurile și cei de pe traseu vor primi anumite avantaje prețioase în joc.

”Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, a fost reacția Elwirei Petre cu ochii în lacrimi.

”Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi (n.r. Cuza), m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, mărturisește și Emi.

Cum se vor descurca vedetele singure în cursă, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.