Dezastru la Kanal D! Vedetele pleacă pe bandă! Ce acuzații grave se aduc postului. Cătălin Botezatu are un rol important

08 nov. 2021
Dezastru la Kanal D! Vedetele pleacă pe bandă! Ce acuzații grave se aduc postului. Cătălin Botezatu are un rol important

Kanal D pare să aibă din ce în ce mai multe probleme cu emisiunea de fashion pe care o produce din cauza concurentelor eliminate, care nu sunt mulțumite că trebuie să plece din show și vin cu tot felul de acuzații pe surse. Bravo, ai stil! Celebrities a început cu audiențe modeste, însă acum a ajuns pe locul 2 pe publicul comercial. 

Cătălin Botezatu era singurul membru al juriului cu o bogată expertiză în modă, spun mai multe dintre concurente, însă acesta a decis să nu mai prelungească contractul pentru acest show. În schimba are apariții zilnice la Teo Show, tot la Kanal D, semn că a rămas în relații foarte bune cu postul.

Locul lui a fost luat de fotograful Tibi Clenci, însă prezența acestuia în juriu nu aduce deloc plus valoare sau cel puțin asta spun unii fani pe rețelele de socializare. Deja foarte multe concurente au părăsit show-ul pentru că așa și-au dorit și nu au ezitat să vină cu acuzații dure la adresa celor de la Kanal D. Nicoleta Nucă a fost prima eliminată și s-a simțit nedreptățită. Ele îi critică mult pe jurați și spun că nu au fost corecți ele. Afirmațiile lor au fost date și post, dar și pe site-urile deținte de trustul Dogan.

Plecări pe bandă de la Kanal D

Carmen Negoiță a transmis că nu este dispusă să mai tolereze jignirile care i se aduc în cadrul show-ului de către cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci și a fost eliminată și ea din competiție. Influencerița Sensy și-a rugat fanii să nu o mai voteze, iar Otniela Sandu s-a retras din show sub pretextul că este bolnavă.

Toate aceste vedete au spus că experiența de la Bravo, ai stil! nu a fost una plăcută și că nu și-au dorit să continue concursul pentru că le distrugea imaginea și cariera. Nu se știe dacă este real sau dacă sunt supărate că nu au primit aprecieri pozitive. Pe de altă parte, juriul care le critică și le umilește nu este cel mai avizat, consideră unele dintre acestea. Cu excepția lui Cătălin Botezatu, care nu mai face parte din show acm, restul sunt niște necunoscuți în industria de fashion, cel puțin la nivel internațional, insistă fetele din zona de influencing.

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu nu au studii de specialitate și sunt doar bloggeri de modă practic. Tibi Clenci este un fotogtraf renumit, însă niciunul dintre cei trei jurați nu par a avea foarte multă credibilitate în fața concurentelor de la Bravo, ai stil!, care vor să rupă cât mai repede colaborarea cu Kanal D. Sunt însă reale acuzațiile fetelor? Pentru că emisiunea prezentată a ajuns la Sezonul 7.

Anda Adam vrea și ea să rupă colaborarea cu Kanal D

Ultima victimă este Anda Adam. Aceasta s-a certat foarte tare cu Maurice Munteanu. Juratul chiar a părăsit platoul. Cu lacrimi în ochi, artista a spus că nu-și mai vede rolul în emisiune și că vrea să plece acasă.

„În sufletul meu nu mai simt la fel de profund și atunci când nu mai simt, prefer să mă retrag de unde nu mai simt. Pentru că nu mă mai simt suficient de motivata să vin aici în platou cu o ținută pe care să o pot purta cu energia mea buna, să pot alege o piesa, să pot creea o poveste, toate direcțiile astea s-au șters și epuizat. În orice aș veni îmbrăcată, nu sunt suficient de corect și potrivit în poveste, în ambianta cu corpul meu și ce reprezint, că atare vreau să mă retrag. Ador emisiunea asta, sunteți adorabili și nu vreau să fiu judecata pentru asta.”, a spus Anda Adam în cadrul emisiunii.

Raluca Badulescu a simțit nevoia să intervină și pe un ton mult mai domol i-a explicat că nu este singura care a simțit acest lucru de-a lungul timpului. Ba chiar le-a dat exemplu pe Sensy, pe Carmen Negoiță și Ioana Filimon, care nu luaseră steluțe de la juriu.

„Tu vrei să pleci. În niciun sezon nu s-a întâmplat că în platou, aici, suntem fix aceeași oameni. Maurice nu ți-a zis nimic, ești una din concurentele…de ce le iei personal. Unde te-ai clasat tu până cum? Ai avut Gale foarte bune. Anda, noi suntem cei mai caterincosi, echilibrați…Tu întorci lucrurile în favoarea ta, ai experiență showbiz-ului. Tu nu aveai ținută buna. În acea Gala, Nicoleta a produs o emoție”., a spus Raluca Bădulescu.