Dezastru pentru Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecamf i-a aplicat cea mai cruntă lovitură! Gigi Becali l-a ajutat și el

01 nov. 2021
Dezastru pentru Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecamf i-a aplicat cea mai cruntă lovitură! Gigi Becali l-a ajutat și el

Anamaria Prodan a plecat în Dubai, loc unde vrea să mai uite de problemele din țară și de divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecamf. La fel ca și în căsnicia anterioară, antrenorul de la CSU Craiova a decis să pună punct mariajului după 13 ani și tot din cauza unei femei mai tinere. De data aceasta, Corina Caciuc, o tânăr de 29 de ani, care este și însărcinată cu acesta în câteva luni.

Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la averea sa și a explicat la PRO TV că Laurențiu Reghecamf nu are practic nimic și că acesta va rămâne doar cu salariul de antrenor. Mai mult, ea a spus și că soțul ei și-a jefuit practic familia pentru amanta sa.

Toate aceste acuzații grave, dublate de cuvintele grele pe care impresara le-a rostit la adresa Corinei Caciuc, l-au determinat pe Reghe să rupă contractul pe care-l are cu Anamaria Prodan, adică cel în care ea îl reprezenta ca agent.

„Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV.

Gigi Becali a lăsat-o pe Anamaria Prodan fără contracte

Doar că inevitabilul s-a produs, iar impresara a primit o lovitură puternică fix de la soțul ei, într-o perioadă în care din punct de vedere profesional nu-i merge cel mai bine. Chiar dacă ea a spus că are bani cât pentru zece vieți de acum înainte, a pierdut mult din cauza scandalului cu Gigi Becali, care l-a transferat pe fotabalistul Denis Man la Parma, fără acordul ei, deși jucătorul avea contract cu ea.

Ca urmare a conflictului cu patronul FCSB, Anamaria Prodan a rămas fără foarte multe contracte.

„Anamaria Prodan a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci. După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea.

Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB, faci ce spune Becali! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Mă știe toată lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.