Dezastru pentru Dan Bittman! Motivul pentru care este obligat să se retragă: „Ei sper să răspundă”

27 dec. 2021
Dezastru pentru Dan Bittman! Motivul pentru care este obligat să se retragă:

Dan Bittman a vorbit despre problemele pe care le are din cauza pandemiei de coronavirus, în contextul în care artistul a avut de pierdut pe partea financiară din cauza restricțiilor.

Invitat la B1 TV, Dan Bittman a spus că este obligat să se retragă pentru că nu a mai avut concerte, și-a distrus imaginea, iar acum a înțeles că este mai bine să nu mai fie în lumina reflectoarelor pe această temă. A pierdut mult, iar viitorul pare și mai sumbru chiar dacă mulți artiști au început să mai aibă contracte.

De asemenea, acesta a mai spus că nu vrea să-și mai dea cu părerea despre noile restricții și că încearcă să nu se mai implice deloc în subiecte care țin de pandemia de coronavirus.

Am învățat în doi ani de zile că nu prea contez în țara asta, în sensul că drepturi – drepturi în sensul că mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că n-avem încotro.

Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă!

Din păcate, da, e o strecurare din aceasta, o strecurătoare. Nu e foarte veselă situația”, spune Dan Bittman.

Dan Bittman: În România trebuie să n-ai păreri

Artistul a mai spus că nu ai dreptul la păreri în România și că a fost aspru criticat pentru părerile pe care și le-a expus în spațiul public.

În plus, Dan Bittman spune că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an. asta în contextul în care media înainte de pandemie era de două-trei concerte pe săptămână.

Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am ”greșit”, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui.

Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia, că până la urmă nu sunt eu cel care diriguiesc lucrurile aici în România, sunt cei care ne conduc și ei fac ce fac, e problema lor.

Ei sper să răspundă, deși nu răspunde nimeni de nimic în România”, a declarat Dan Bittman la B1 TV.