Dezastru pentru Elena Marin după Survivor România! Lovitura pe care a primit-o de la Kanal D

17 nov. 2021
Dezastru pentru Elena Marin după Survivor România! Lovitura pe care a primit-o de la Kanal D

Elena Marin a contribuit din plin la succesul celui de-al doilea sezon al Survivor România, care a dus Kanal D pe locul 1 în audiențe. Iubită de unii, criticată de alții, dansatoarea Andreei Bălan, fostă asistentă TV la Antena Stars, a strâns din dinți și a ajuns până aproape de marea finală din Republica Dominicană.

Elena Marin a sperat până în ultima clipă că va câștiga marele trofeu Survivor România, mai ales că pe parcursul competiției a fost desemnată de multe ori favorita publicului. Accidentată fiind, ea a dorit să rămână în continuare în concurs și a luptat până la final. A meritat, însă?

A câștigat peste 30.000 de euro, conform surselor ShowBlitz.ro în cele 6 luni petrecute în condiții grele în Republica Dominicană, dar problemele de sănătate cu care s-a întors i-au zdruncinat puternic viața.

Elena Marin are probleme mari

Elena Marin se aștepta să primească o ofertă de la Kanal D, să prezinte o emisiune sau să facă parte dintr-un nou show. Dar totul a rămas momentan doar un vis. În plus acum se pregătește de operație.

„Am tot amânat să iau o decizie, dar mă tem că lucrurile sunt clare în ceea ce mă priveşte. Nu mai pot evita operaţia la piciorul drept.

Mi-a fost şi-mi este încă tare frică de intervenţia asta chirurgicală, însă o voi face în cel mult două săptămâni. Şi asta fiindcă nu doresc în niciun caz să-mi petrec sărbătorile stând în pat. Asta în niciun caz!”, a spus Elena Marin pentru PlayTech.ro.

Fosta Faimoasă de la Survivor România își dorește foarte mult să-și deschidă o sală de dans. Cu toate că va avea două șuruburi în picior, ea este convinsă că va putea să facă aceleași figuri ca la început.

„Problemele din Dominicană nu-mi dau pace. Am vorbit cu diverşi medici şi toţi au avut acelaşi verdict: operaţia. Ca atare, piciorul drept va avea cel mai mult de suferit. Voi avea două suruburi de pus în gambă şi de purtat tot restul vieţii. În plus, am meninsc la ambii genunchi şi va trebui rezolvată şi chestiunea lor.

Încă nu ştiu dacă voi face operaţia simultan sau voi alege să le fac pe etape. În acest din urmă caz părerile specialiştilor au fost împărţite.”, a mai spus fosta asistentă TV.

Lovitura primită de la Kanal D

Mellina, fosta Războinică de la Survivor România, dar și Raluca Dumitru, coechipera Elenei Marin au primit oferte bune de la Kanal D și fac parte din emisiunea de fashion Bravo, ai stil! Celebrities.

„Nu pot purta nici măcar pantofi cu toc, darămite să mai fac mişcări de dans. Şi cum visul meu cel mare e să deschid o şcoală de dans pentru copii, am pus tuturor medicilor aceeaşi întrebare: ‘După operaţie, voi mai putea dansa?’

Am fost norocoasă şi de peste tot am primit acelaşi răspuns, afirmativ. Chiar şi cu două suruburi în picior. Fapt e că voi putea face tot felul de figuri de dans, inclusiv să le arăt viitorilor mei cursanţi cum e să stai pe poante, aşa că, de acum cu Dumnezeu înainte!”, a conchis Elena Marin.

Nu se știe dacă cei de la Kanal D i-au propus și ei să facă parte din show-ul de fashion și a fost nevoită să refuze din cauza problemelor de sănătate sau dacă producătorii nu au luat-o deloc în calcul. Cert este că visul cel mare al Elenei Mari era să ajungă să aibă propria emisiune și să devină un nume important în showbiz. A sperat că Survivor România o va ajuta în acest sens, dar după ce s-a terminat competiția, ea a intrat rapid în anonimat.

Acum reality show-ul s-a mutat la PRO TV și probabil foștii concurenți nu vor mai fi deloc promovați nici la Kanal D, tocmai pentru a nu aduce în prim plan o emisiune care nu mai e pe post.