Dezastru pentru Gabriela Cristea! Cu ce probleme mari se confruntă acum, la scurt timp după ce a revenit la Antena Stars

02 nov. 2021
Dezastru pentru Gabriela Cristea! Cu ce probleme mari se confruntă acum, la scurt timp după ce a revenit la Antena Stars

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care s-a vaccinat și s-a protejat cât de mult a putut de coronavirus. Chiar înainte să-și administreze și doza booster s-a îmbolnăvit, atât ea, cât și soțul său, Tavi Clonda, dar și cele mici. Mai multe studii au arătat că dacă părinții au primit unul din cele patru seruri anti COVID-19, copiii fac forme aproape asimptomatice.

Și exact așa a și fost. Gabriela Cristea a povestit în cadrul unei din emisiunile la care participă, „Mămici de pitici cu lipici” că fetițele se simt foarte bine și nu au simțit practic boala.

Problemele cele mai mari le-a avut ea și încă se simt. În trecut, vedeta Antena Stars a avut probleme cu larignita, așa că așa cum era de așteptat virusul i-a atacat partea cea mai sensibilă. Astfel că după 14 zile de carantină și test negativ, Gabriela Cristea are în continuare vocea schimbată și pare răcită și răgușită.

Gabriela Cristea descrie coșmarul prin care a trecut

„Suntem toți bine, Tavi e un pic întors pe dos, el e un cumva decalat cu două zile față de mine. Datorită vaccinului suntem în faza de gripă și atât. Fetele nu au avut nimic, cred că au și gust și miros. Suntem ok, eu am fost foarte rău cu gâtul. Eu oricum am probleme cu laringita. Așa oboseală nu am trăit în viața mea.”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Vedeta și-a arătat și recunoștința față de vecini, care au fost alături de ea în această perioadă. Ea a dezvăluit că din fericire locuiește pe o stradă cu oameni extraordinari și asta a ajutat-o să treacă mai repede peste acest impas.

„Oricum suntem ajutați foarte mult de vecini, ceea ce mi se pare extraordinar. Noi i-am anunțat pe toți, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva, să știe oamenii de noi. Avem o stradă foarte drăguță, oamenii sunt ok.”, a spus Gabriela Cristea.

Vedeta este acum prezentă la emisiunile pe care le are la Antena Stars și a revenit inclusiv la moderarea reality show-ului „Mireasa-Capriciile Iubirii”, dar încă se simte în voce că nu a depășit încă toate problemele de sănătate.