Dezastru pentru Gabriela Cristea. Fostul soț îi face probleme din mormânt. Trăiește un coșmar care nu se mai termină

30 oct. 2021
Dezastru pentru Gabriela Cristea. Fostul soț îi face probleme din mormânt. Trăiește un coșmar care nu se mai termină
Gabriela Cristea și Marcel Toader, primul ei soț, decedat în 2019

Probabil cea mai mare greșeală a Gabrielei Cristea a fost mariajul cu Marcel Toader. Bărbatul a murit falit în urmă cu doi ani, din cauza problemelor pe care le avea cu inima, dar a lăsat în urmă lui multe datorii neplătite. Acum cei care au avut legătură cu el, trebuie să se descurce cu ele.

Cea care a avut cel mai mult de pierdut din toată această poveste este Gabriela Cristea. Ea a fost căsătorită cu Marcel Toader, timp de 5 ani, când era în cea mai mare glorie și câștiga foarte mulți bani.

Ea are 5% părți sociale din una din firmele fostului soț, însă această firmă este în insolvență, iar administratorul judiciar a căutat soluții pentru a plăti păgubiții. Iar Gabriela Cristea a fost țintă ușoară.

Ea conducea de zece ani o mașină achiziționată pe firmă, în valoare de 42.500 de euro. A fost nevoită să o cedeze. Mai mult decât atât, este încă urmărită de creditori, care vor să-și recupereze banii pe care Marcel Toader îi datora. Chiar și din mormânt acesta îi face probleme fostei sale soții.

Gabriela Cristea, păgubită cu 400.000 de euro… și urmărită de creditorii soțului

De altfel, ea l-a acuzat că i-a sustras din conturi peste 400.000 de euro și că își vrea banii înapoi. Nu i-a mai recuperat niciodată și nici nu are de unde. Marcel Toader a murit plin de datorii. Acesta nu mai avea bani nici să-și plătească întreținerea.

Administratorul judiciar a vândut toate bunurile achiziționate pe firmă, dar tot au mai rămas 30.000 de euro neachitați și cum Gabriela Cristea încă mai deține 5% din firmă, este din nou bună de plată.

Cel mai grav pentru ea este faptul că nu-și va mai recupera niciodată cei 400.000 de euro pe care susține că i-a furat practic fostul soț.

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, a povestit avocata Gabrielei Cristea în 2018.