Dezastru pentru Gina Pistol! Smiley are un nou super proiect! Totul a fost făcut în secret

28 apr. 2022
Dezastru pentru Gina Pistol! Smiley are un nou super proiect! Totul a fost făcut în secret

Relația dintre Smiley și Gina Pistol pare să meargă foarte bine, mai ales de când vedeta a început și ea filmările pentru Chefi la Cuțite. Nu i-a fost deloc ușor să se obișnuiască cu viața de mămică sedentară. Mai ales că iubitul ei avea proiect după proiect, iar ea nu se putea implica în nimic.

De altfel, Gina Pistol s-a plâns de multe ori pe rețelele de socializare că nu se simte bine, că are dureri de cap, alergii din cauza stresului și tot felul de probleme de acest tip. Fanii ei au ajuns la concluzia că este în depresie și că un motiv l-ar reprezenta faptul că Smiley nu-i acordă suficientă atenție.

Au urmat sărbătorile, iar artistul i-a dedicat mai mult timp și totul a început să fie din nou roz. Însă lucrurile pare să revină la normalul de dinainte rapid pentru că HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley a lansat un nou proiect și se știe cât de implicat este iubitul Ginei Pistol în tot ce înseamnă muzică. Așa că probabil va sta din nou foarte mult în studio, lăsându-și partenera cam singură.

Noul proiect al lui Smiley

Get Lucky este noul DJ de la HaHaHa Production, un proiect inovator și fresh, care promite să transforme hiturile artiștilor în remixuri de succes. Muzica lui surprinde esența pieselor remixate, dar adaugă un twist young și oferă publicului o nouă dimensiune artistică.

Noul DJ care își păstrează anonimatul, evoluând sub numele “Get Lucky”, este determinat să se facă auzit și să livreze remixuri pe care le vom simți bubuind în boxe vara aceasta și nu numai. “Get Lucky” este un proiect îndrăzneț și atipic, care se propulsează pe piața muzicală cu o primă colaborare inedită. Get Lucky x JUNO – “Cafea și Tarot” este deja pe canalul de YouTube HaHaHa Production.

Prima colaborare a DJ-ului nu este deloc întâmplătoare, iar piesa fenomen a lui JUNO – Cafea și Tarot se potrivește mănușă direcției abordate de Get Lucky. Învăluit în mister și magie, acesta promite energie Z și dinamism în toate remixurile livrate.