Dezastru pentru Kanal D! Am aflat când începe Survivor România la PRO TV. Cine sunt primii concurenți vedete care ar fi semnat deja cu postul de televiziune

16 nov. 2021
Dezastru pentru Kanal D! Am aflat când începe Survivor România la PRO TV. Cine sunt primii concurenți vedete care ar fi semnat deja cu postul de televiziune
Concurenții din Sezonul 2 Survivor România, difuzat la Kanal D

Survivor România a fost reality show-ul cu care Kanal D a depășit toate așteptările în materie de audiență. Fanii așteptau cu sufletul la gură sezonul cu numărul 3, însă marea surpriză a venit de la PRO TV care a anunțat că de acum emisiunea se va difuza la acest post. Managementul televiziunii a transmis că producția va fi una inedită, iar publicul se va bucura de un show cum nu s-a mai văzut.

Pentru Kanal D este un adevărat dezastru și asta pentru că practic producția care le-a adus cea mai multă faimă și bani s-a mutat acum la rivali. În mod cert și turcii pregătesc ceva și este posibil să anunțe în scurt timp despre ce este vorba. Este greu de crezut că renunță definitiv la acest format. Înainte de Survivor, Kanal D a difuzat Exatlon, care era un reality show similar.

PRO TV, în schimb se pregătește de marea lansare, care potrivit surselor ShowBlitz.ro va avea loc în luna ianuarie a anului 2022. Maxim emisiunea va debuta în februarie. Negocierile au început deja cu numeroase vedete, care ar urma să intre în competiție, dar momentan nu s-au semnat prea multe contracte.

Au început preslecțiile și pentru Războinici, adică pentru oamenii obișnuiți care vor să încerce experiența Survivor România. Nu se știe dacă cei de la PRO TV vor păstra numele echipelor. Este posibil să vină cu alte idei, mai ales că au anunțat schimbări.

Vedetele care ar fi semnat deja cu PRO TV pentru Survivor România

În ceea ce privește vedetele care ar fi fost contactate de PRO TV pentru a face parte din reality show se numără Marian Drăgulescu, care a fost și la Masked Singer România și care este un nume destul de sigur și pentru Survivor România.

În discuții ar mai fi și Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad, însă acesta a avut în trecut probleme de sănătate (a fost operat de o tumoră la cap) și nu se știe dacă va putea face față unei provocări atât de mari.

Otilia Bilionera este un nume pe care jurnaliștii de la Click.ro l-au pus pe listă, însă și Ioana Filimon ar fi în atenția celor de la PRO TV. Ambele fete au fost concurente în Ferma Vedetelor.

Prezentator va fi tot Daniel Pavel, care a fost practic transferat de la Kanal D. La finalul celui de-al doilea sezon al Survivor România, acesta spunea că își dorește să continue colaborarea cu postul turc de televiziune și a acordat numeroase interviuri pentru emisiunile postului, dar iată că în lipsa unei oferte concrete, a semnat cu PRO TV și pare mai fericit ca niciodată de decizia lui.