Dezastru pentru Kanal D! Când începe Survivor România la PRO TV și cine vor fi concurenții? Daniel Pavel a acceptat să prezinte reality show-ul

04 nov. 2021
Dezastru pentru Kanal D! Când începe Survivor România la PRO TV și cine vor fi concurenții? Daniel Pavel a acceptat să prezinte reality show-ul

Kanal D a primit lovitura de grație de la PRO TV. I-a furat practic reality show-ul fenomen, cu care a făcut cei mai mulți bani. Survivor România, cu Daniel Pavel prezentator va fi de acum la PRO TV, iar postul a făcut acest anunț în mod oficial.

Ei au lansat deja și site-ul unde se pot înscrierii concurenții pentru preselecții: survivor.protv.ro. Conform surselor ShowBlitz.ro, deja s-a făcut o listă scurtă cu vedete, care vor fi contactate de producători. Cei de la PRO TV speră să dea lovitura cu emisiunea fenomen, cu care Kanal D a depășit toate așteptările.

Show-ul ar urma să înceapă la sfârșitul lunii ianuarie sau chiar februarie, dar nimic nu este încă stabilit clar. Așa că datele se mai pot modifica.

Detalii despre noul Survivor România

PRO TV anunță colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România. În curând, toți fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din fața televizoarelor.

Competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând România! Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen.

Banijay este compania care distribuie formatul, la nivel global. Produs în mai mult de 40 de teritorii, Survivor a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni la nivel internațional. Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat.

Va fi diferit față de cum a fost la Kanal D

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă, fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.