Dezastru pentru Kanal D! O vedetă a postului a decis să plece și apoi a făcut dezvăluiri cutremurătoate pe Instagram

31 oct. 2021
Dezastru pentru Kanal D! O vedetă a postului a decis să plece și apoi a făcut dezvăluiri cutremurătoate pe Instagram
Sensy a fost concurentă la Bravo ai stil! Celebrities și este influenceriță

Kanal D are mare noroc cu noul serial fenomen, Doctorul Minune, care reușește să plaseză postul chiar și pe locul 1 în topul audiențelor. Însă când vine vorba de producțiile proprii încep să apare probleme. Noul sezonl de la Bravo, ai stil! Celebrities a început prost și continuă cu plecări pe bandă rulantă.

Show-ul de fashion prezentat de Ilinca Vandici nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar demisia lui Cătălin Botezatu din juriu și înlocuirea lui cu Tibi Clenci a făcut ca lucrurile să fie și mai complicate.

Tocmai din dorința de a atrage cât mai mult public, jurații Raluca Bădulescu și Maurice Munteau sunt foarte duri. Însă asta le nemulțumește foarte tare pe concurente, care aleg să plece pe bandă rulantă.

Otniela Sandu a folosit drept pretext problemele de sănătate, însă în realitate sursele ShowBlitz.ro susțin că aceasta era afectată de jignirile care i se aducea și de aceea a considerat că i-a scăzut imunitatea și de aceea nu se mai simțea bine în organism.

Sensy, supărată de modul în care a fost tratată la Kanal D

O altă influenceriță, Sensy le cere fanilor de ceva timp să nu o mai voteze pentru că vrea să plece acasă. Iar la gala de sâmbătă a și reușit acest lucru. Pe Instagram ea a spus că experiența la Bravo, ai stil! Celebrities a fost interesantă, dar că se aștepta să fie mai frumoasă. Le-a mulțumit fanilor că au fost alături de ea și s-a arătat fercită din nou că a scăpat de această colaborare.

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul. Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc. Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum aavut Carmen, să o spun public.

Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față. Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total și prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele”, a anunțat Sensy, în cadrul emisiunii.

Concurentele de la Bravo, ai stil! pun tunurile pe Kanal D

Olga Verbițchi a fost dată afară încă din prima săptămână pentru că întârzia mereu la filmări, dar și aceasta a venit cu acuzații la adresa Kanal D (DETALII AICI).

Carmen Negoiță și Nicoleta Nucă au avut de spus tot replici caustice la adresa producătorilor Kanal D, considerând că au fost nedreptățite în show. Tot vin noi concurente în locul celor plecate, dar notorietatea lor este mult mai scăzută și nici nu reușesc să aducă publicul din online la TV.

Audiențele de sâmbăta seara la Kanal D pot fi considerate un adevărat dezastru, chiar dacă nu sunt foarte mici. Dar emisiunile prezentate de Andreea Mantea și Bravo, ai stil! Celebrities, moderat de Ilinca Vandici poziționează de multe ori postul pe locul 4, ori asta este o performanță negativă pentru turcii care vizează locul 1.

Rămâne de văzut ce vor mai găsi producătorii pentru că din ce în ce mai multe influencerițe refuză participarea la show-ul de fashion, Bravo, ai stil! Celebrities, care pentru multe nume din industrie a fost o rampă de lansare.