Dezastru pentru Kanal D! Survivor România se va difuza de acum pe PRO TV. Cum este posibil. Detalii din culise

20 sept. 2021
Dezastru pentru Kanal D! Survivor România se va difuza de acum pe PRO TV. Cum este posibil. Detalii din culise
Războinicii la Survivor România

Kanal D a reușit să dea lovitura atât cu Exatlon, cât și cu Survivor România. Ambele emisiuni au fost similare și au fost filmate în Republica Dominicană. Formatul show-ului a fost cumpărat de la o casă de producție din Turcia. În trecut, PRO TV a avut în grila de programe reality show-ul Supraviețuitorul, dar a fost un eșec răsunător în audiențe.

Jurnaliștii de la CanCan.ro susțin acum că noul proprietar al PRO TV, Ladislav Bartonicek, a negociat cu turcii să primească un pachet generos de programe. Mai exact au condiționat achiziționarea formatului pentru mai multe țări, printre care Cehia și Serbia, cu condiția ca Survivor România să ajungă la postul de pe Bulveradul Pache Protopoescu.

Chiar dacă la început, reprezentanții casei de producție nu au fost de acord să cedeze emisia și pentru România, ulterior s-au răzgândit și au bătut palma. Însă până acum reality show-ul se difuza pe PRO TV și fanii așteptau cu sufletul la gură sezonul 3 al Survivor România și se întrebau dacă tot Daniel Pavel va fi prezentator.

Ce va difuza Kanal D în locul Survivor România

Această informație furnizată de cei de la CanCan.ro dă totul peste cap. Ce vor face în acest caz cei de la Kanal D? Emisiunea le-a adus încasări uriașe în trecut și cifre record de audiență. Ediția cu Jador, Zanni și Culiță Sterp a fost considerată un adevărat fenomen, iar producătorii aveau deja pregătite noi surprize pentru sezonul următor.

Marea întrebare care se pune acum este dacă cei de la Kanal D vor apela la un artificiu și vor difuza tot un fel de Survivor România, dar cu un alt nume, așa cum s-a întâmplat când au schimbat Exatlon cu Survivor România sau dacă vor renunța de tot la reality show. Este greu de crezut că vor apela la cea de-a doua variantă.

Interesant este ce vor face și cei de la PRO TV cu acest format. Până acum ei nu au bifat succesul cu acest tip de producții. Au încercat de mai multe ori și reality show-uri de tip matrimonial, unde tot Kanal D sunt specialiști și nu au reușit să obțină audiențe bune. Deci nu se știe dacă Survivor România pe PRO TV chiar va avea succes.