Dezastru pentru Loredana Groza. Motivul real pentru care a fost internată în spital la scurt timp după nunta Simonei Halep

20 sept. 2021
Dezastru pentru Loredana Groza. Motivul real pentru care a fost internată în spital la scurt timp după nunta Simonei Halep
Loredana pe patul de spital

Loredana Groza trece prin momente grele. Aceasta a fost internată de urgență la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, la scurt timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep. Deși inițial s-a zvonit că i s-a făcut rău din cauza oboselii, se pare că aceasta ar fi infectată cu noul coronavirus.

Nu este singura vedetă care se confruntă cu o situație de acest tip. Florin Ristei, Adela Popescu și Viorica de la Clejani au fost și ei depistați pozitiv și au intrat în izolare sau au fost transportați la spital, în funcție de gravitatea situației.

Loredana nu a confirmat zvonurile din mass media, dar lucrurile par destul de sigure ținând cont că salvarea a dus-o la Institutul Matei Balș, acolo unde merg de obicei pacienții cu forme mai severe de coronavirus.

Loredana Groza ar fi putut îmbolnăvi sute de oameni

Vestea proastă este că vedeta s-a aflat la nunta Simonei Halep și a venit în contact cu aproximativ 300 de persoane, deci toți trebuie să se testeze acum, inclusiv marea campioană, care acum se află în vacanță în Turcia alături de soțul său, Toni Iuruc.

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Vă trimit toată dragostea și toată recunoștința mea”, a fost mesajul  pe care Loredana Groza l-a scris în dreptul unei imagini pe care chiar ea a postat-o pe rețelele de socializare.

O arată într-o formă nu chiar excelentă, dar aceasta nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni, mai ales că mai are multe contracte de onorat. Momentan este obligată să rămână în izolare și să urmeze un tratament strict.

Tot mai multe vedete de televiziune ajung infectate cu coronavirus la spital. Interesant este că acestea au promovat vaccinarea, dar se pare că ei nu s-au imunizat. În plus au mers la evenimente cu sute de oameni și au pus astfel în pericol siguranța cetățenilor.