Dezastru pentru PRO TV și Adela Popescu! S-a aflat cine va câștiga Sunt celebru, scoate-mă de aici! Nimeni nu va ghici

28 oct. 2022
Dezastru pentru PRO TV și Adela Popescu! S-a aflat cine va câștiga Sunt celebru, scoate-mă de aici! Nimeni nu va ghici

Este dezastru pentru PRO TV! Reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, prezentat de Adela Popescu și Cabral, încă mai are multe episoade de difuzat, dar numele finaliștilor a fost deja făcut public. Jurnaliștii de la FANATIK.RO nu au dorit să mai mențină suspansul și au dezvăluit deja cine sunt cei doi concurenți care vor ajunge în ultimul act.

Sursele ShowBlitz.ro au dat aceleași nume, dar am refuzat să le publicăm pentru că nu am dorit să stricăm surpriza publicului. Ținând cont că cei de la fanatik.ro au spus deja cine va ajunge în marea finală, vom dezvălui și noi.

Este vorba despre Anisia Gafton și Giani Kiriță. Cei doi nu se vor duela ca până acum pentru marele trofeu. Se pare că publicul își va intra în rol și va decide marele câștigător, iar favorită pare simpatica actriță, care s-a luptat cu multă îndârjire pentru fiecare punct.

Interesant este că ambii finaliști ar fi putut fi eliminați demult, dar Cornel Palade i-a cedat practic locul lui fostului fotablist, iar Rux și Opulență a renunțat în favoarea Anisiei Gafton.

Lovitură și pentru Adela Popescu și Cabral

Adela Popescu și Cabral nu sunt nici ei foarte fericiți cu desfășurarea evenimentelor. Cei doi au depus mari eforturi pentru a face față provocărilor din junglă și și-ar fi dorit ca reality show-ul pe care-l prezintă să obțină cifre similare cu Survivor România.

O problemă pentru PRO TV a reprezentat-o și faptul că au fost publicate informații din culise despre emisiune încă de dinainte să înceapă. Contul de Instagram Viperele Vesele a prezentat în avans concurenții care vor fi eliminați unul câte unul, deși la televizor nici nu începuse show-ul. Și aceste dezvăluiri au avut în mod cert impact negativ pentru audiență pentru că s-a stricat tot suspansul.

Totuși toți cei implicați în această producție, inclusiv vedetele au semnat contracte de confidențialitate, iar în momentul în care se va afla cine este cel care face dezvăluiri din culise, va avea probleme mari.

În ultimul episod difuzat de PRO TV, Bia Khalifa a fost descalificată din competiție după ce a împins-o și scuipat-o pe Ami. De altfel, aceasta a avut ieșiri anormale pe parcursul întregului show, iar publicul a fost oripilat de gesturile ei. Chiar dacă aceasta aducea audiență, cei de la PRO TV au luat atitudine și nu au acceptat un astfel de comportament.