Dezastru total! Irina Fodor și-a mințit toți fanii! Care este în prezent relația prezentatoareai de la Asia Express cu soțul său, Răzvan Fodor

09 nov. 2021
Dezastru total! Irina Fodor și-a mințit toți fanii! Care este în prezent relația prezentatoareai de la Asia Express cu soțul său, Răzvan Fodor
Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, sezonul 4

Irina Fodor a devenit prezentatoare a sezonului 4 al Asia Express, dar și a emisiunii culinare Chefi la Cuțite, atunci când Gina Pistol a rămas însărcinată. Ediția precedentă a reality show-ului fusese câștigată chiar de soțul său, Răzvan Fodor și de prietenul lui, chef Sorin Bontea. Publicul a fost încântat pentru că cei doi au fost extrem de amuzanți și simpatici pe parcursul competiției.

Odată ajunsă în prim plan, Irina Fodor a început să fie contactată de agenții de publicitate pentru a promova diferite produse. Iar una dintre campaniile în care ea a acceptat să apară este de-a dreptul ridicolă. Într-adevăr, vedeta asigură expunere brandului, însă cu un preț cam mare pentru că o poziționează într-o ipostază de-a dreptul ridicolă. O obligă să mintă și să-și asume practic niște texte ridicole.

Irina Fodor și Răzvan Fodor, dar și alte două cupluri, comedianții Maria Popovici și Alex Mincu și Simona Pope și soțul ei, Gabriel Cherbeleață au acceptat să promoveze berea Skol, asumându-și o serie de minciuni viralizate în online.

Mai exact, cuplurile menționate ar avea momente în care nu se înțeleg bine, ceea ce este corect și normal, dar aplică metoda Răcorește bărbatul și totul revine la normal. Mai exact, soții sunt trimiși să bea bere Skol și dintr-odată totul redevine roz în căsnicie. Sigur, o aberație de zile mari.

Irina Fodor a acceptat să-și mintă fanii

„Pe lângă comunicare, empatie, declarații, cadouri, vacanțe sau pasiunile comune, pentru Răzvan și Irina Fodor, cuplul de comedianți Maria Popovici & Alex Mincu sau Simona Pope și soțul ei, Gabriel Cherbeleață este vorba de ceva în plus. Nici între ei nu e mereu totul lapte și miere, dar atunci când situațiile devin tensionate, aceștia încearcă metoda care… răcorește bărbatul. Căci un bărbat fericit, înseamnă o parteneră mai liniștită.

Cele mai recente postări ale lor pe rețelele sociale dezvăluie secretul armoniei în cuplu, așa cum o vede fiecare. Este vorba despre postările unor femei sigure pe ele, care au descoperit cum funcționează bărbații și știu că nu e bine deloc să te pui de-a curmezișul când e vorba de nevoia de răcorire, mentală sau cu o bere Skol. Au și ei nevoie să ia o pauză, să-și limpezească gândurile și să uite puțin de tensiunile din viața de cuplu. Chiar dacă acest lucru înseamnă un grătar, un meci sau o ieșire la bere cu băieții, fără parteneră.

Însă o parteneră de cursă lungă înțelege că… SKOL răcorește bărbatul!”, spune textul campaniei de la Skol, care a apărut și în alte publicații, ca advertorial probabil.