Dezastru total la Kanal D! Lovitura teribilă pe care a primit-o postul la început de an, din cauza Survivor România. Ce vor fi obligați să facă

04 ian. 2022
Dezastru total la Kanal D! Lovitura teribilă pe care a primit-o postul la început de an, din cauza Survivor România. Ce vor fi obligați să facă

Probleme mari la Kanal D la început de 2022. Dacă anul trecut a fost unul de vis pentru postul turc de televiziune, acum deja lucrurile sunt extrem de îngrijorătoare. Audiențele au fost extrem de scăzute în primele două zile ale anului și niciunul dintre programele difuzate nu a prins top 10 pentru niciunul dintre sectoarele de public.

Mai mult decât atât, pe 1 ianuarie, Kanal D nu s-a aflat nici măcar în top 20. Cifrele au fost din nou spectaculoase pentru PRO TV care s-a impus ca lider încă o dată atât cu Știrile PRO TV, cât și cu filmele difuzate. Nici Observatorul Antenei 1 nu a stat rău, însă nu reușește să se apropie de rival.

Singura emisiune de la Kanal D, care a atins cifre cât de cât decente a fost reality show-ul matrimonial Pueterea Dragostei. Bravo, ai stil! Celebrities nu s-a văzut în audiențe. Programele România TV au fost peste cele ale Kanal D, ceea ce reprezintă un adevărat dezastru, ținând cont că un post generalist ar trebui să aibă o cotă mai mare decât unul de știri.

Fără Survivor România, Kanal D a pierdut enorm

Nici Antena 3 nu a stat bine la capitolul audiențe la început de an. Revelionul a fost unul foarte slab, chiar dacă a fost live. Publicul nu a gustat producția, așa că postul nu a prins nici măcar top 10. Același lucru s-a întâmplat și cu programele difuzate pe 1 și 2 ianuarie. O surpriză neplăcută pentru post.

Kanal D a rămas fără reality show-ul fenomen, Survivor România, care i-a adus de multe ori locul 2, după PRO TV, la general, în termeni de audiență, devansând Antena 1. Însă în 2022, postul a ales să se orienteze spre serialele turcești, care au înregistrat cifre bune. Iar investiția este mult mai mică comparativ cu producția unei emisiuni.

Însă faptul că au rămas fără Survivor România, locomotiva postului, crează mari probleme managementului, care în mod va trebui să ia decizii imediate. Kanal D a început să piardă mult teren, fiind momente în care România Tv are mai mulți telespectatori, ceea ce nu este deloc în regulă.