Dezvăluire bombă despre o vedetă de top: „O bate soțul ei de o rupe. Nu îi dă la față că trebuie să facă bani”

03 nov. 2021
Dezvăluire bombă despre o vedetă de top:
Andreea Țonciu și Alexandra Ungureanu

Pandemia a despărțit multe cupluri, dar a venit și cu o serie de dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta. Deși la televizor, mulți se afișează ca o familie perfectă, în realitate, acasă lucrurile stau complet diferit. Nu lipsesc scandalurile și chiar bătăile. Andreea Țonciu a povestit despre un cuplu aflat în această situație.

Invitată la Teo Show, vedeta le-a pus mai întât la zid pe fostele sale colege de la Bravo, ai stil!, Alexandra Ungureanu și Raluca Tănase, componentă a trupei Bambi. Aceasta a spus că cele două sunt rele și false și le-a criticat în cei mai duri termeni.

Andreea Țonciu a șters pe jos cu Alexandra Ungureanu și Raluca de la Bambi

Alexandra Ungureanu a fost cruțată de cele mai crunte replici, fiind considerată de Țonciu mai maleabilă, însă când a venit vorba despre Raluca Tănase, a șters cu ea pe jos. De altfel, cele două au avut în trecut același iubit, pe Nicolae Mitea.

Andreea Țonciu, Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil!. Foto: impact.ro

După ce a terminat cu colege ei, Teo a provocat-o să spună o bârfă pe care a auzit-o despre cineva din showbiz pe care dacă am afla-o ne-am schimba părerea despre acea sau acele persoane.

Vedeta care încasează bătăi de la soțul său

Andreea Țonciu nu a dezamăgit și a venit cu o dezvăluire bombă, chiar dacă doar pe jumătate. Aceasta a spus că o vedetă din showbiz, care se afișează ca fiind într-o relație perfectă, încasează periodic bătăi de la soțul său.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.