SHOW

Dezvăluire bombă despre o vedetă de top: “O bate soțul ei de o rupe. Nu îi dă la față că trebuie să facă bani”

Pandemia a despărțit multe cupluri, dar a venit și cu o serie de dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta. Deși la televizor, mulți se afișează ca o familie perfectă, în realitate, acasă lucrurile stau complet diferit. Nu lipsesc scandalurile și chiar bătăile. Andreea Țonciu a povestit despre un cuplu aflat în această situație.

Invitată la Teo Show, vedeta le-a pus mai întât la zid pe fostele sale colege de la Bravo, ai stil!, Alexandra Ungureanu și Raluca Tănase, componentă a trupei Bambi. Aceasta a spus că cele două sunt rele și false și le-a criticat în cei mai duri termeni.

Andreea Țonciu a șters pe jos cu Alexandra Ungureanu și Raluca de la Bambi

Alexandra Ungureanu a fost cruțată de cele mai crunte replici, fiind considerată de Țonciu mai maleabilă, însă când a venit vorba despre Raluca Tănase, a șters cu ea pe jos. De altfel, cele două au avut în trecut același iubit, pe Nicolae Mitea.

Andreea Țonciu, Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil!. Foto: impact.ro

După ce a terminat cu colege ei, Teo a provocat-o să spună o bârfă pe care a auzit-o despre cineva din showbiz pe care dacă am afla-o ne-am schimba părerea despre acea sau acele persoane.

Vedeta care încasează bătăi de la soțul său

Andreea Țonciu nu a dezamăgit și a venit cu o dezvăluire bombă, chiar dacă doar pe jumătate. Aceasta a spus că o vedetă din showbiz, care se afișează ca fiind într-o relație perfectă, încasează periodic bătăi de la soțul său.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Bianca Olaru

Bianca Olaru

Bianca Olaru are doar 23 de ani și este absolventă de Jurnalism. Ea lucrează deja în mass media de mai bine de trei ani, bifând stagii de practică la Adevărul și Pro Tv. Ea este redactor, care urmărește cele mai importante știri ale zilei.

Articole similare