Diagnostic cumplit pentru Liviu Vârciu. Artistul are mari probleme de sănătate

01 dec. 2021
Diagnostic cumplit pentru Liviu Vârciu. Artistul are mari probleme de sănătate
Sursa foto: Instagram

Liviu Vârciu se numără printre vedetele care au fost deja infectate cu COVID-19. Actorul a contactat virusul în urmă cu aproape un an, s-a vindecat, dar a rămas cu niște sechele care își pun amprenta asupra activității sale.

După ce și-a revenit, Liviu Vârciu a povestit că i-au fost afectate mai multe organe, iar pe plămâni rămăseseră niște puncte. De asemenea, ficatul său era mărit, iar actorul resimțea o stare constantă de oboseală.

Iată că a trecut un an de atunci, însă Liviu Vârciu încă are probleme, chiar mai grave. Recent, acesta a mărturisit că se simte foarte rău. În primă fază medicii au crezut că este din nou infectat cu COVID-19, însă problema era alta.

După cum povesește chiar el, ajuns la spital, a făcut și radiografii la plămâni, mai ales că în ultimele luni spunea că nu se simte tocmai bine, însă toate analizele au ieșit bine.

Medicii i-au mai făcut o serie de investigații și au ajuns la concluzia că Liviu Vârciu se confruntă doar cu o răceală, însă una destul de puternică, având în vedere simptomele.

Ce diagnostic i-au pus medicii lu Liviu Vârciu

“Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc”, a povestit vedeta.

Problemele pentru Liviu Vârciu nu se opresc aici. Deși medicii i-au dat un tratament destul de drastic, acesta mărturisește că nu se simte deoc mai bine, ba chiar nu înțelege ce rol au toate medicamentele prescrise.

“Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu fesul în casă și cu patru pături pe voi. Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baba suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, le-a transmis Vârciu urmăritorilor săi.