Diana Dumitrescu divorțează de soțul ei, Alin după 7 ani de căsnicie? Ce i-a găsit în telefon a lăsat pe toată lumea mască

24 nov. 2022
Diana Dumitrescu divorțează de soțul ei, Alin după 7 ani de căsnicie? Ce i-a găsit în telefon a lăsat pe toată lumea mască

Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin de ani buni. Deși soțul ei nu este o persoană publică și nu are nici măcar Facebook sau Instagram, asta nu însemnă că nu există și tentații.

Actrița a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre mariajul ei. Diana Dumitrescu este o femeie geloasă, iar asta o spune chiar ea.

Înainte ca cei doi să devină părinți, acesta își verifica constant soțul, ba chiar a ajuns să îi instaleze și o aplicație pe telefon pentru a afla unde se duce, având în vedere că la un moment dat, a găsit și câteva mesaje compromițătoare.

”Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu.

Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul”, a mărturisit ea, la o emisiune tv.

Diana Dumitrescu îi controlează telefonul soțului ei, Alin

Ce mesaje a găsit Diana Dumitrescu în telefonul soțului ei? Vedeta nu a spus exact cine sau ce i-a scris, cert este că au fost lucruri care au deranjat-o.

De asemenea, actrița este conștientă că dacă o femeie își dorește într-adevăr un bărbat în viața ei, poate să fie în stare de orice.

”Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e ca tu, ca femeie, să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează”, a mai dezvăluit Diana Dumitrescu.

În ciuda geloziilor însă, iată că relația dintre cei doi încă funcționează. Drept urmare, este exclus momentan ca Diana Dumitrescu să divorțeze.