Diana Șoșoacă acuzată de moartea Corneliei Catanga: „Am vorbit cu biata Cornelia în ultima perioadă”

28 mart. 2021
Diana Șoșoacă acuzată de moartea Corneliei Catanga:

Cornelia Catanga a murit vineri dimineață, după ce a fost adusă cu Salvarea la Spitalul Universitar din Capitală. Aceasta nu mai putea respira, iar medicii au încercat să o intubeze, însă artista a decedat chiar în timpul procedeului. Ea era infectată cu noul coronavirus și suferea de numeroase afecțiuni.

În anul 2019, marea cântăreață de muzică de petrecere suferise un infarct și avea montat un stent. În plus, aceasta avea mari probleme cu ochii și era aproape nevăzătoare, în ciuda numeroaselor operații pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Un credit de 90.000 de euro pe care nu l-a mai putut plăti a lăsat-o și fără casă. Banca a executat-o silit și locuia împreună cu soțul și fiul său în chirie.

Cornelia Catanga credea în Diana Șoșoacă mai mult decât în medici

Deși se simțea foarte rău, refuza să meargă la spital, de teamă că medicii o vor ucide. Buna ei prietenă, jurnalista Mara Bănică a răbufnit și a povestit tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioada. Aceasta o acuză pe Diana Șoșoacă și pe cei care propagă idei mincinoase că astfel practic ucid oameni.

„Aici vorbim de o altă situație pe care nimeni n-o descrie corect. Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tâmpenia asta propagată de tot felul de inconștienți: Fugiți români din spitale! Protestați pe străzi! Că de aia nu scăpăm mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne lovește, nici Covid-ul nu ne lovește, nici nimic, nici Poliția nu ne dă amenzi. Noi putem și ne transformăm în bombardieri. Uite că ne lovește boala, uite că există, uite că nu ne omoară în spitale, ne omoară faptul că nu mergem la timp în spitale”, a declarat Mara Bănică la Antena 3.

„Nu mai trebuie să permitem dezinformările!”

Vedeta Acces Direct s-a arătat revoltată și de faptul că în spațiul public se propagă ideea că nemții nu respectă regulile, ceea ce este complet fals și și-a întărit atacul la adresa Dianei Șoșoacă, pe care o consideră responsabilă de situația creată în România, în acest moment. Faptul că oamenii refuză să meargă în spitale la timp este un rezultat al acestui tip de propagandă.

„Am vorbit cu biata Cornelia în ultima perioadă. Era bolnavă de Covid și nu voia să meargă la spital tocmai din această mentalitate imbecilă că spitalul o omoară. Asta să fie foarte clar. Dumnezeu să o ierte! Au căzut victime acestei mentalități via Diana Șoșoacă și mai știu eu cine. Când aud inepțiile că în Germania oamenii merg fără mască… Nici nu știe ce vorbește femeia aia! (n.red. Diana Șoșoacă). Soțul meu e cetățean german, nici vorbă de așa ceva! Nu mai trebuie să permitem dezinformările. Trebuie să învățăm să ne respectăm unii pe alții, să ne respectăm medicii și legea”, a mai spus Mara Bănică.