Divorțează Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express? Cei doi și-au spus cuvinte grele

10 nov. 2021
Divorțează Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express? Cei doi și-au spus cuvinte grele
Eliza și Cosmin Natanticu

Competiția Asia Express îi pune pe concurenți în situații extrem de dificile atât din punct de vedere psihic cât și fizic. Acesta este și motivul pentru care multe echipe ajung să fie protagonistele unor scandaluri monstru. Eliza și Cosmin Natanticu spre exemplu i-au șocat pe telespectatori care au ajuns să se întrebe dacă cuplul nu cumva este în pragul divorțului. 

Toate echipele rămase în competiție își doresc să câștige premiul cel mare, însă tensiunea se amplifică din ce în ce mai mult. Asia Express pune presiune asupra echipelor, care luptă cum știu mai bine pentru a finaliza la timp misiunile.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost în punctul de a ceda. Cei doi se ceartă oricum destul de des de când sunt în competiție, dar ultima ieșirea nervoasă a celor doi i-a șocat chiar și pe telespectatori care au început să se gândească dacă nu cumva cuplul va ajunge să divorțeze având în vedere modul în care au ajuns să își vorbească.

Cei doi și-au spus cuvinte grele, atunci când făceau primul autostop din Iordania. Cu alte cuvinte, după mai multe încercări, cuplul nu a reușit să-i convingă șoferii să îi ia cu mașinile până la următoarea destinație, iar de aici a început scandalul.

Cuvinte grele la Asia Express

Soțul Elizei Natanticu a făcut-o disperată, ba chiar i-a atras atenție că deja se enervează prea mult din cauza ei. ”Iar te disperi, iar nu-mi place”, i-a reproșat Cosmin Natanticu soției sale.

Mai mult de atât, Eliza Netanticu a spus o adresă greșită, lucru care l-a făcut pe concurentul de la Asia Expres să explodeze de nervi pentru a doua oară. ”Du-te în puii mei, că nu știu ce să-ți mai fac. Foarte greu de convins”, i-a reproșat Cosmin soției sale.

Cearta cuplului a durat preț de 20 de minute, timp în care, în final concurenții au reușit să convingă un localnic să-i ducă până la Movenpick. ”A înțeles omul după lupte seculare care au durat 20 de minute.”, a mai adăugat Cosmin Natanticu, vizibil enervat de atitudnea soție sale care se abținea cu greu să nu mai spună ceva.

Cei doi au continuat să se certe și în mașină, aruncându-și cuvinte grele, însă în final au reușit să se calmeze. Oricum ar fi, scandalul pentru autostopul din Iordana nu este singurul. Cuplul se ceartă din ce în ce mai des în cadrul competiției, iar motivele sunt multiple.