SHOW

Divorțul care zguduie showbizul românesc. “Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Era agresivă…”

Ziua și divorțul în showbiz. Pandemia a distrus multe relații și cuplurile aleg tot mai des să meargă drumuri separate, fără să mai existe cale de împăcare. România a ajuns pe locul 2 la capitolul divorțuri și nici artiștii nu sunt ocoliți de acest fenomen. Celebrul cântăreț de manele, Liviu Guță a anunțat în emisiunea Teo Show de la Kanal D că mariajul lui a luat sfârșit.

El era căsătorit de doar un an și trei luni cu frumoasa Roxana și chiar se mutase la Cluj pentru ea. Relația dintre ei părea una sudată și perfectă, mai ales că ei vorbeau tot mai des despre a face un copil. Se pare, însă că doar în public le mergea bine, pentru că acasă se certau tot timpul.

Liviu Guță a spus că soția lui era agresivă, ceea ce l-a șocat

Cel care a povestit tot și a dat detalii despre căsnicia lui a fost chiar Liviu Guță, care a spus despre soția lui că era agresivă și că se certa cu el din orice. Trebuie menționat că manelistul este la a doua căsnicie. El a mai fost însurat timp de 13 ani cu mama copiilor lui. Și acest a fost un motiv de scandal cu noua parteneră de viață.

”Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a povestit Liviu Guță.

A rămas și fără casă, după două divorțuri

Cântărețul i-a mărturisit lui Teo că tocmai ce s-a întors la notar, unde a semnat actele de divorț. El a spus că acum locuiește la Brașov, dar că se va muta cu chirie în București, după ce a investit enorm de mulți bani în casa fostei soții Roxana, care a rămas la Cluj.

”Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta. (…) Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a mai spus Liviu Guță.

Bianca Olaru

Bianca Olaru

Bianca Olaru are doar 23 de ani și este absolventă de Jurnalism. Ea lucrează deja în mass media de mai bine de trei ani, bifând stagii de practică la Adevărul și Pro Tv. Ea este redactor, care urmărește cele mai importante știri ale zilei.

Articole similare