Divorțul deceniului în România! S-au despărțit după 15 ani de căsătorie, dar au ținut totul secret. Andreea Bălan implicată

25 nov. 2022
Divorțul deceniului în România! S-au despărțit după 15 ani de căsătorie, dar au ținut totul secret. Andreea Bălan implicată

Divorțul deceniului în România! O cunoscută prezentatoare de televiziune a anunțat că a pus capăt relației pe care o avea de 18 ani cu soțul ei. Artista Andreea Bălan a fost și ea implicată în această poveste tristă.

Cunoscuta prezentatoare TV Sonia Argint a trecut printr-un divorț pe care l-a ținut secret până acum. Aceasta a avut o relație de 18 ani și un mariaj de 15 ani cu Horațiu Ionescu, cel cu care are și doi copii în vârstă. Prezentatoarea a scos la iveală motivul pentru care s-a ajuns la divorț.

„În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vizavi de motive”, spune aceasta.

Andreea Bălan a fost și ea implicată în acest eveniment trist, deoarece artista a fost cea mai bună prietenă a Soniei Argint, cel puțin până când s-a despărțit de Tiberiu Argint, fratele Soniei.

Divorțul este ca o moarte

Sonia Argint a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit din nou despre divorț, precizând că un preot i-a spus că divorțul este ca o moarte și că după acest moment ai nevoie de o perioadă de doliu.

„Divorțul este punctul final. Când ai trecut prin diverse etape, ai încercat o grămadă de lucruri și îți dai seama că nu se mai poate. Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte. Ai nevoie de o perioadă de doliu după aceea. Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit”, spune aceasta, adăugând că cei doi copii pe care îi are cu Horațiu Ionescu știu despre divorțul lor.

Ea a mai spus că nu s-a pus problema ca aceștia să nu-și poată vedea tatăl, scrie libertatea.ro.