Divorțuri pe bandă rulantă în showbiz! Încă o vedetă a anunțat că se desparte de soțul ei, după ce spusese în urmă cu ceva timp că se iubesc foarte tare

14 mai 2021
Divorțuri pe bandă rulantă în showbiz! Încă o vedetă a anunțat că se desparte de soțul ei, după ce spusese în urmă cu ceva timp că se iubesc foarte tare
Rona Hartner și soțul său, Herve

Pandemia a destrămat multe cupluri, iar divorțurile par să fie la ordinea zilei. Vedetele anunță pe bandă rulantă că se desparte de partnerii de viață, deși în urmă cu ceva timp își declaraseră iubire veșnică. Diana Bișnicu și Liviu Guță sunt ultimii care au semnat actele la notar, iar mai nou și Rona Hartner a povestit că mariajul ei a luat sfârșit.

Actrița a trecut printr-o mare cumpănă. Aceasta a fost diagonosticată cu cancer de colon, dar a reușit să treacă cu bine peste perioada delicată a operațiilor la care a fost supusă și a tratamentului cu citostatice. Alături de ea a fost la acel moment soțul său, Herve, un francez care mai fusese căsătorit în trecut.

Rona Hartner voia să adopte un copil

„Ne iubim foarte tare. Din ce în ce mai tare. E un foc de artificii care nu se mai termină. Noi nu trăim o relaţie. Suntem caşti, puri până la nuntă. E important să ne cunoaştem, restul va veni de la sine. Ne cunoaştem din aprilie şi ne căsătorim la anul, în aprilie. Am vrea să facem nunta pe Coasta de Azur, pe o peninsulă pe care m-a dus.

Rona Hartner

El are un copil din prima căsătorie. Eu am o fetiţă. Mi-aş dori mult să adoptăm, în Franţa nu e o problemă. Dacă o să facem un copil după căsătorie, foarte bine. Dacă nu, aş vrea să adoptăm. E complicat să adopţi ca mamă singură”, spunea Rona Harter în urmă cu trei ani în cadrul emisiunii Teo Show.

Iar ceea ce părea a fi o iubire pentru eternitate s-a terminat în urmă cu mai bine de o lună. Deși încă nu au semnat actele de divorț, actrița și soțul său s-au separat deja. Nu mai locuiesc împreună, iar sărbătorile le-au petrecut separat. Rona nu a vrut să spună motivul pentru care s-a ajuns la separare și a preferat să vorbească pozitiv despre cel care i-a fost alături atunci când i-a fost cel mai greu.

De ce s-a despărțit Rona Hartner de soțul său?

„Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul.(…) Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Nu o să vă spun nimic despre Herve. Nu vreau să dau declarații despre ce s-a întâmplat. Nu mai locuim împreună.

Eu am rămas în casa mea, care era pe numele meu. Nu am făcut Paștele împreună. Cred că noi am avut o misiune și cred că Dumnezeu ne voia puțin mai puternici. Suntem separați. Am rămas prieteni. E mai bine așa”, a mărturisit Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner a intrat în atenția publică în urmă cu mai bine de 20 de ani după ce regretatul Corneliu Vadim Tudor ar fi acuzat-o pe aceasta că ar fi fost amanta fostului președinte Emil Constantinescu. Actrița s-a arătat foarte revoltată de toate aceste declarații năucitoare și a negat tot timpul că ar fi existat vreo relație amoroasă între ea și fostul șef al statului.