Doamne ferește! George Burcea, schimbare totală de look! Andreea Bălan a rămas mască. Cum arată acum actorul

31 dec. 2021
Doamne ferește! George Burcea, schimbare totală de look! Andreea Bălan a rămas mască. Cum arată acum actorul
Sursa foto: Instagram

După ce s-a despărțit de Andreea Bălan, viața lui George Burcea a luat o întorsătură neașteptată. Actorul a cunoscut-o pe Viviana Sposub, alături de care formează un cuplu de mai bine de un an de zile și de asemenea, a primit nenumărate propuneri de proiecte în carieră.

George Burcea a participat la emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a și cunoscut-o pe iubita lui, Viviana Sposub, iar acum, actorul a primit provocarea vieții sale. El a fost ales de către regizorul Tim Burton pentru rolul majordomului familiei Addams, Lurch.

Provocarea este cu atât mai mare în condițiile în care acesta va juca pe platou alături de Catherine Zeta Jones, vedeta de la Hollywood care o interpretează pe Morticia Addams și care a venit în România special doar pentru aceste filmări.

Cei doi s-au și cunoscut, iar la un moment dat, Burcea dezvăluia că acest proiect este ceva unic pentru el. Mai mult de atât, fostul soț al Andreei Bălan mărturisea că încă de mic visa să joace alături de actori celebri, însă nu s-ar fi așteptat vreodată ca Catherine Zeta-Jones să fie prima persoană alături de care va colabora.

Proiect unic pentru George Burcea

”Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. (..) Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set”, mărturisea George Burcea, recent, pentru Fanatik.

Mulți s-au întrebat cum va arăta George Burcea în acest rol, având în vedere trăsăturile sale și iată că răspunsul a venit mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Avem prima imagine cu George Burcea în rolul lui Lurch, iar schimbarea este una totală.

Nimeni nu l-a recunoscut pe actor, semn că machiajul său chiar a reușit să ajungă la personajul mult așteptat de public.

Cum a ajuns George Burcea să joace în familia Addams

La un moment dat, George Burcea a povestit și cum a reușit să-l impresioneze pe regizorul Tim Burton pentru a obține rolul. El mărturisea atunci că a durat foarte puțin până când regizorul și-a dat seama că el este personajul potrivit.

Mai mult de atât, nu a fost niciun moment în care Burcea să se simtă descurajat. A mers încrezător la casting și iată că a obținut rolul.

”Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n.r.), la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul.

Agenția m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, mai dezvăluia Burcea.